Van Wijlen BV neemt C.S.C.-dochter CSC-De Meent over.

Focus op kerntaken verbetert dienstverlening van beide specialisten. 

Aannemersbedrijf Van Wijlen BV heeft een akkoord bereikt met C.S.C. Ceelen Sport Constructies BV inzake de overname van CSC-De Meent, een onderdeel van C.S.C. Ceelen Sport Constructies BV in Boxtel (Noord-Brabant). Door de overname per 1 maart 2016 zijn beide partijen nog beter in staat om zich te richten op hun kernactiviteiten. 

Bart van Wijlen namens Aannemersbedrijf Van Wijlen BV: “Met de overname van CSC-De Meent versterken wij onze positie in de markt, waar schaalvergroting en flexibiliteit steeds belangrijker worden. Beide partijen leggen met deze overname de focus op hun eigen unieke dienstverlening. In de toekomst zullen we blijven samenwerken met C.S.C.”

Theo Ceelen namens C.S.C.: “Onze opdrachtgevers selecteren steeds meer op totale dienstverlening oftewel het compleet ontzorgen. Om onze projecten perfect te organiseren, hoeven we niet alles zelf te doen. Vandaar dat we de specifieke aannemersactiviteiten van
CSC-De Meent overdoen aan een gerespecteerde marktpartij op dat terrein, Van Wijlen BV.

Op deze wijze kan C.S.C. verbeterde dienstverlening weer op maat in huren bij Van Wijlen BV.“

Begrip in de markt
Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. is al meer dan 80 jaar een betrokken partner in infra, milieu, sport en groen. CSC-De Meent is al jaren specialist in renovatie en onderhoud van natuurgrasvelden. Beide bedrijven zijn inmiddels een begrip in Zuid-Nederland. De steeds verder gaande specialisatie en schaalvergroting verplichtte C.S.C.-dochter, CSC-De Meent om zich te bezinnen en te concentreren op hun kernactiviteiten. Door deze overname wordt Van Wijlen BV een grote speler binnen de sportbranche met een sterke positie in de Zuid-Nederlandse markt.

Nieuwe koers
C.S.C. is op dit moment marktleider in de Nederlandse markt van aanleg en onderhoud van sportvelden (natuurgras en kunstgras) C.S.C. heeft haar strategie gericht op het volledig ontzorgen van opdrachtgevers, met een combinatie van ontwerp, aanleg, onderhoud, garantie performance en financiering van sportaccommodaties. Daarbij wordt het uitvoerend (onderhouds)werk niet langer allemaal in eigen beheer gedaan, maar efficiënt en op maat ingekocht.

Meer nieuws

Plaats een reactie