Innovatieprijs Sportaccommodaties

Innovatieprijs Sportaccommodaties 2022
Tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties op 10 maart a.s. staan de winnaars van de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2022 in de spotlights! De prijs is een stimulans voor de ontwikkeling van nieuwe concepten in de sportsector. Een warme aanmoediging voor het bedrijfsleven, opdrachtgevers én gebruikers om extra aandacht te besteden aan innovaties. Het accent ligt op innovaties die de ontwerp- en ontwikkelfase al doorlopen hebben en nu ‘klaar zijn voor de markt’.

Oproep deelname Innovatieprijs
Organisaties en bedrijven die met hun innovatie op het gebied van sportaccommodaties de markt op willen, worden van harte uitgenodigd zich uiterlijk vrijdag 7 januari 2022 via de site van NOC*NSF aan te melden voor de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2022. De voorwaarden voor deelname zijn te lezen in het reglement Innovatieprijs Sportaccommodaties De organisatie maakt uiterlijk vrijdag 11 februari 2022 bekend welke innovaties zich mogen presenteren.

Innovatieplein en pitch
De winnaars van de Innovatieprijs 2022 krijgen de gelegenheid zich te presenteren aan de bezoekers op het Innovatieplein van de Vakbeurs Sportaccommodaties. Daarnaast pitchen ze hun innovatie die dag voor een deskundig panel. Er zijn maximaal vijf winnaars die allen kans maken op een voucher. De panelleden hebben de mogelijkheid een voucher toe te kennen aan een winnaar. Vouchers vertegenwoordigen een waarde en kunnen worden ingezet voor bijvoorbeeld aanvullend onderzoek of advies op het gebied van marketing.

Vakbeurs Sportaccommodaties
De Vakbeurs Sportaccommodaties is op 10 maart 2022*, in Houten. Op deze vakbeurs komen bezoekers alles te weten over ontwerp, (ver)bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties.

De Innovatieprijs Sportaccommodaties is een initiatief van de Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek, NOC*NSF, Sportinnovator, Vereniging Sport en Gemeenten en Vakbeurs Sportaccommodaties.

Meer informatie over de Vakbeurs vindt u hier. Aanmelden voor de Innovatieprijs kan hier.

Ook kunt u contact opnemen met:
Hans Arends (verenigingsmanager BSNC)
06-21649594
h.arends@bsnc.nl

Eric van der Veen (partnerships en sportprofessionals Sportinnovator)
06-53923884
eric@sportinnovator.nl

 

*Afhankelijk van COVID-19 richtlijnen. Als er wijzigingen komen die voor uw beursbezoek of uw beursdeelname van belang zijn, bericht de organisatie van de Vakbeurs Sportaccommodaties u hierover.

BSNC-Kunstgras met markering