Bureau

Het kantoor van de BSNC is gevestigd op de KNVB Campus (gebouw #11) in Zeist.
Wat doen wij? 

Het bureau bestaat uit zes leden. Namelijk: 

Edward van der Geest – voorzitter

Mijn naam is Edward van der Geest, sinds maart 2019 voorzitter van de BSNC. Mijn rol als voorzitter is vooral gericht op de externe betrekkingen en de zichtbaarheid van de BSNC bij beleidsmakers en aan overlegtafels. Daarnaast zit ik de vergaderingen van het Algemeen bestuur en de Algemene Ledenvergadering voor.

Naast de activiteiten voor de BSNC ben ik directeur/ bestuurder van Stichting Eigen Bouw, de oudste woningstichting van Deventer.

Hans Arends – verenigingsmanager

Vanaf juni 2019 ben ik de verenigingsmanager van de BSNC. Ik voel me de spin in het web, die zorgt voor de optimale verbinding en afstemming tussen de leden en het verenigingsbestuur. Ik informeer en adviseer het bestuur over de ontwikkelingen binnen de vereniging en zaken van buiten die relevant zijn. Ook ondersteun ik de vele leden die als vrijwilliger actief zijn in BSNC-commissies of werkgroepen, of de BSNC vertegenwoordigen in samenwerkingsverbanden met partners. Toen ik bij de BSNC begon had ik nog weinig kaas gegeten van alles wat er komt kijken bij buitensportvoorzieningen. Tegenwoordig durf ik, af en toe ook wel een inhoudelijk advies te geven.

Sinds 2017 heb ik mij eigen bedrijf iSporty. Daarmee zet ik me in binnen de sportwereld. Ik wil mijn steentje bijdragen om zoveel mogelijk mensen in Nederland aan het sporten en bewegen te krijgen en te houden en plezier in sporten en bewegen te geven. Op dit moment werk ik ook voor Vitaal Bedrijf (www.vitaalbedrijf.info) en Sportsubsidie NL (www.sportsubsidie.nl).

Everieke de Winter – officemanager 

Sinds april 2024 ben ik werkzaam bij BSNC als officemanager en ondersteun ik het bestuur en het bureau met diverse praktische zaken. Ervaring heb ik opgedaan in verschillende branches; golf-, horeca-, bouw- en zorgbranche. Vanuit mijn eigen bedrijf; Regel-EEF bied ik als interim professional voornamelijk secretariële, administratieve en HR-werkzaamheden aan. De naam komt voort uit mijn bijnaam ‘EEF’. Deze is lekker kort en krachtig, net als mijn manier van werken. Ik maak de boel graag op een nauwkeurige manier, eenvoudig en overzichtelijk: regelaresse tot in de finesse dus!

Juul van Rijn – communicatieadviseur

De communicatieadviseur van een branchevereniging ondersteunt het bureau, de leden in tekst, beeld, strategie, presentatie en verwoording van ‘de boodschap’. Klinkt wat abstract, in de praktijk houd ik me bezig met de nieuwsbrief, interviews, redactie van allerlei teksten en rapporten, dagvoorzitterschap en adviseren van collega’s als het om communicatie gaat. Alles voor een helder verhaal!

Ervaring heb ik in de werkgebieden sport en bewegen, kunst en cultuur en mobiliteit; alle aan de preventie-kant van het overall thema gezondheid; de rode draad in mijn werk. Voor wat betreft de vakgebieden van de BSNC leer ik elke week weer bij over bijvoorbeeld kunstgras, natuurgras, duurzaamheid, aanbestedingen en normen.

Naast de BSNC werk ik vanuit mijn Bureau Juul! onder meer voor het ministerie van IenW (programmamanager Doortrappen, veiliger fietsen tot je 100ste) en andere overheden en maatschappelijke organisaties.

Bastiaan Buster – adviseur

Sinds maart 2021 ben ik werkzaam bij de BSNC, ik voer binnen onze organisatie verschillende taken uit en ondersteun het bureau. Een korte opsomming van taken van de afgelopen tijd zijn; organiseren van evenementen en congressen, aanpassingen en onderhouden website, onderhouden en updaten van het ledenbestand, en andere communicatieve taken.

Ik ben als ZZP’er bij de BSNC in dienst gekomen na mijn afstudeeronderzoek (scriptie) voor mijn HBO Milieukunde. Dit afstudeeronderzoek heb ik uitgevoerd voor de BSNC, waarbij ik onderzoek heb gedaan naar duurzaam watergebruik op sportvelden in de provincie Noord-Brabant. Naast mijn parttime werkzaamheden bij de BSNC ben ik momenteel ook bezig met de master Biologie aan de Radboud universiteit en de master Transnational Ecosystem based Water Management aan de universiteit Duisburg-Essen.

Koen Beelen – Projectleider Duurzaamheid

Vanaf mei 2024 ben ik bij de BSNC verantwoordelijk voor het thema duurzaamheid. Een thema met vele facetten!  

De laatste jaren ben ik actief op diverse thema’s van de Routekaart Verduurzaming Sport zoals milieuvriendelijk beheer van gras, onderhoud en beheer van kunstgras, watermanagement en natuurinclusieve sportlocaties. Dit doe ik met veel energie en plezier: “Vraagstukken op het terrein van sport en duurzaamheid hebben mijn grote belangstelling. Hierin komen twee passies bij elkaar: sport en zorg voor onze planeet.”  

Naast de werkzaamheden voor de BSNC ben ik kwartiermaker, procesbegeleider en projectmanager vanuit zijn eigen bedrijf Co-Capacity BV. Dit bedrijf is actief in domeinen als de medische sector, in de industrie en bij internationale agri- en ontwikkelingsvraagstukken.” 

 

BSNC-Kunstgras met markering