Bureau

Het kantoor van de BSNC is gevestigd op de KNVB Campus (gebouw #11) in Zeist.
Wat doen wij? 

Het bureau bestaat uit zes leden. Namelijk: 

Edward van der Geest – voorzitter
Mijn naam is Edward van der Geest, sinds maart 2019 voorzitter van de BSNC. Mijn rol als voorzitter is vooral gericht op de externe betrekkingen en de zichtbaarheid van de BSNC bij beleidsmakers en aan overlegtafels. Daarnaast zit ik de vergaderingen van het Algemeen bestuur en de Algemene Ledenvergadering voor.

Naast de activiteiten voor de BSNC ben ik directeur/ bestuurder van Stichting Eigen Bouw, de oudste woningstichting van Deventer.

Hans Arends – verenigingsmanager
Vanaf juni 2019 ben ik de verenigingsmanager van de BSNC. Ik voel me de spin in het web, die zorgt voor de optimale verbinding en afstemming tussen de leden en het verenigingsbestuur. Ik informeer en adviseer het bestuur over de ontwikkelingen binnen de vereniging en zaken van buiten die relevant zijn. Ook ondersteun ik de vele leden die als vrijwilliger actief zijn in BSNC-commissies of werkgroepen, of de BSNC vertegenwoordigen in samenwerkingsverbanden met partners. Toen ik bij de BSNC begon had ik nog weinig kaas gegeten van alles wat er komt kijken bij buitensportvoorzieningen. Tegenwoordig durf ik, af en toe ook wel een inhoudelijk advies te geven.

Sinds 2017 heb ik mij eigen bedrijf iSporty. Daarmee zet ik me in binnen de sportwereld. Ik wil mijn steentje bijdragen om zoveel mogelijk mensen in Nederland aan het sporten en bewegen te krijgen en te houden en plezier in sporten en bewegen te geven. Op dit moment werk ik ook voor Vitaal Bedrijf (www.vitaalbedrijf.info) en Sportsubsidie NL (www.sportsubsidie.nl).

Jeanine van Barneveld – officemanager 
Als officemanager van de branchevereniging ondersteun ik het bureau en het bestuur met praktische zaken zoals het plannen van afspraken, de ledenadministratie, het mede organiseren van o.a. evenementen als KUNSTgres en conGRAS tot het voorbereiden en notuleren van de bestuurs- en algemene ledenvergaderingen. Gewoon goed geregeld.

Naast de BSNC bied ik vanuit mijn bedrijf Mo Barnes managementondersteuning, administratieve ondersteuning en secretariële ondersteuning voor verschillende opdrachtgevers met een groep gedreven professionals.

Juul van Rijn – communicatieadviseur
De communicatieadviseur van een branchevereniging ondersteunt het bureau, de leden in tekst, beeld, strategie, presentatie en verwoording van ‘de boodschap’. Klinkt wat abstract, in de praktijk houd ik me bezig met de nieuwsbrief, interviews, redactie van allerlei teksten en rapporten, dagvoorzitterschap en adviseren van collega’s als het om communicatie gaat. Alles voor een helder verhaal!

Ervaring heb ik in de werkgebieden sport en bewegen, kunst en cultuur en mobiliteit; alle aan de preventie-kant van het overall thema gezondheid; de rode draad in mijn werk. Voor wat betreft de vakgebieden van de BSNC leer ik elke week weer bij over bijvoorbeeld kunstgras, natuurgras, duurzaamheid, aanbestedingen en normen.

Naast de BSNC werk ik vanuit mijn Bureau Juul! onder meer voor het ministerie van IenW (programmamanager Doortrappen, veiliger fietsen tot je 100ste) en andere overheden en maatschappelijke organisaties.

Bastiaan Buster – adviseur
Sinds maart 2021 ben ik werkzaam bij de BSNC, ik voer binnen onze organisatie verschillende taken uit en ondersteun het bureau. Een korte opsomming van taken van de afgelopen tijd zijn; organiseren van evenementen en congressen, aanpassingen en onderhouden website, onderhouden en updaten van het ledenbestand, en andere communicatieve taken.

Ik ben als ZZP’er bij de BSNC in dienst gekomen na mijn afstudeeronderzoek (scriptie) voor mijn HBO Milieukunde. Dit afstudeeronderzoek heb ik uitgevoerd voor de BSNC, waarbij ik onderzoek heb gedaan naar duurzaam watergebruik op sportvelden in de provincie Noord-Brabant. Naast mijn parttime werkzaamheden bij de BSNC ben ik momenteel ook bezig met de master Biologie aan de Radboud universiteit en de master Transnational Ecosystem based Water Management aan de universiteit Duisburg-Essen.

 

BSNC-Kunstgras met markering
X