Congrass

Het Goffertstadion in Nijmegen, thuisbasis van eredivisieclub NEC in Nijmegen, is de locatie van conGRAS editie 2024; het grassportveldencongres van de BSNC. ConGRAS is voor iedereen die als professional of vrijwilliger bezig is met grassportvelden. Op 20 maart 2024 delen we kennis en informatie en is er de kans om mee te praten over de nieuwste trends en ontwikkelingen. Direct inschrijven voor conGRAS kan via deze link. 

De voorbereidingen voor het programma zijn in volle gang. Via onze nieuwsbrief (aanmelden hiervoor kan via deze link), onze LinkedIn-paginaen deze webpagina houden we je op de hoogte!  

Programma 

08.30 uur Ontvangst 

09.30 uur Plenair programma 

  • Wilrik Kok is een van de keynote sprekers tijdens conGRAS 2024. Kok is architect en product innovator op het gebied van regenwaterhergebruik.  Wilrik deelt in zij keynote inzichten met het publiek over hoe water in de publieke ruimte kan worden benut. En hoe de ‘makers van sportaccommodaties’, met andere stakeholders zoals gemeenten, waterschappen en provincies, de gezamenlijke belangen gaan inzien van regenwaterafvoer. Om dit later weer te benutten. Vraagstukken in sportsector bekijken vanuit een breder perspectief. Dat is de essentie! Lees hier meer over de keynote van Wilrik Kok.
  • De tweede keynote tijdens conGRAS 2024, op woensdag 20 maart in het Goffertstadion is bekend! Deze wordt verzorgd door Ron Houweling van Fedecom. De kern van zijn inleiding is dat innovatie altijd een groot deel van de oplossing van een probleem is, op welk vlak dan ook. Want: “Als je blijft hangen in doen wat je deed, dan is je bedrijf niet toekomstbestendig!” Lees hier meer over de keynote van Ron Houweling.
  • Wanneer kies je gras, hybride, of kunstgras? Tijdens het plenaire programma zal onder leiding van BSNC voorzitter Edward van der Geest ook een panel discussie plaatsvinden. Joris van der Cammen trapt het forum af met een inleidende presentatie. De vier panelleden zijn; Marc Grooteman (Alkmaar), Jaap Verhagen (Zutphen), Henk Slootweg (Westland) en Tjeerd Annema(Waadhoeke). 

12.00 uur Een blik achter de schermen met de stadionmanager van NEC 

12.30 uur Lunch 

13.30 uur Deelsessies (3 rondes) 

Keuze deelsessies:

16.00 uur Napraten, drankje, hapje 

17.00 uur Einde 

Projectenplein 

‘Delen is het nieuwe vermenigvuldigen’ en dat willen we tijdens conGRAS in de praktijk brengen door geslaagde, inspirerende, vernieuwende lokale projecten de gelegenheid te geven om zich te presenteren. 

Heb je een project gerealiseerd op het gebied van de aanleg, het onderhoud en/of het beheer van gras- of hybridegrasportvelden, dan nodigen we je graag uit om dat tijdens conGRAS te laten zien. Om je kennis en ervaring te delen met de deelnemers en misschien heb je ook nog wel vragen voor hen. Meer informatie over het projectenplein vind je hier! 

 Inschrijven voor conGRAS 

Deelname voor BSNC-leden is gratis. Niet leden betalen € 295,00. Schrijf je nu in. Je hoeft je niet aan te melden voor een deelsessie. Op de dag zelf maak je je keuze aan welke deelsessie je wilt deelnemen. 

————————————————————————————————————————————- 

conGRAS 2023 

Heb je conGRAS gemist of wil je nog eens naar de presentatie kijken? Onderstaand vind je alle PowerPointpresentaties van de sprekers; 

Plenair programma, met onder andere: 

 

Deelsessies, met onder andere: 

 

BSNC-Kunstgras met markering
X