Jury zoekt kandidaten Fieldmanager of the Year!

We kunnen ons voorstellen dat jullie in deze periode van het jaar niet direct denken aan kandidaten voor de verkiezing van Fieldmanager of the Year 2021. Daar komt nog bij dat de focus het laatste half jaar zeker ook bij jullie gericht is op de vraag ’hoe komen we deze coronacrisis door’? Maar de tijd gaat verder en gelukkig horen inmiddels ook heel veel positieve berichten uit onze branche.

Als we zeggen ‘de tijd gaat verder’, dan betekent dat ook dat de jury haar werk voor de verkiezing FOTY 2021 weer oppakt. En nu komt ‘ie… wat is een jury zonder kandidaten? Tot nu toe gaven twee kandidaten zich op, maar we willen minstens naar de 20, die er vorig jaar waren. Wij weten ze wel te zitten, maar de jury heeft een ‘spreekverbod’.

Nog even kort de procedure. Wanneer je een geschikte kandidaat weet voor deze prestigieuze prijs, geef dan de naam en contactgegevens van die kandidaat door aan Lieke van der Weijde van vakblad Fieldmanager: lieke@nwst.nl.
Zij verstuurt aan de kandidaat een uitgebreid vragenformulier, wat ingevuld op de jurytafel terechtkomt. Daar gaat de jury dan mee verder.

Op 22 september a.s. heeft de jury haar eerste ‘zitting’. Als jullie nu zorgen voor een flinke groep kandidaten, dan bewijs je ons, en vooral ons prachtige vakgebied een grote dienst.
Op 22 september nemen we als jury ook afscheid van onze zeer gerespecteerde voorzitter Bernard van den Bosch en we verwelkomen heel graag Marjo Hoek als nieuw jurylid.

Tot ziens! Namens de jury, Pleun Lok

Meer nieuws