Interessante kennissessies tijdens Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’

De Nationale Sport Vakbeurs organiseert op woensdag 16 september 2020 een extra ‘On Tour’ editie in de IJsselhallen Zwolle. Toegangstickets zijn gratis verkrijgbaar op www.nationalesportvakbeurs.nl .

Beursprogramma
Het beursprogramma bevat actuele onderwerpen, bekende namen uit de sport(historie) én tal van tips & tricks voor gemeenten en sportverenigingen uit Nederland. Hoe kunnen gemeenten het beste omgaan met de COVID-19 problematiek binnen de sportsector? En hoe kun je in deze tijd het beste aan de slag gaan met de Routekaart Verduurzaming Sport? Het antwoord op alle vragen hierover vind je bij de Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’.

Kennissessies
Eén van de kennissessies gaat dus over de Routekaart Verduurzaming Sport. Tijdens deze ronde tafel-sessie nemen onder meer Rik van Kraaij (Adviseur RVO) en Michael Poot (Kenniscentrum Sport & Bewegen) je mee aan de hand van praktijkcases van gemeenten (o.a. gemeente Zwolle, Meppel en Steenwijkerland) over hoe je de financiering op een duurzamere manier kunt vormgeven. De andere kennissessies zijn onder andere:

  • Sportinnovaties dragen bij aan COVID-19 problematiek van sportsector
  • Nieuwe generatie kunstgrasvelden; Designed to Re-Use
  • Stikstofproblematiek en Rubberkorrels (milieudelicten)

‘COVID-19 proof’
Juist in deze tijd is het delen van kennis belangrijker dan ooit in de sportsector. De organisatie van de Nationale Sport Vakbeurs neemt dan ook alle benodigde maatregelen om deze sessies veilig en verantwoord te laten plaatsvinden. Denk hierbij aan een goede ventilatie, éénrichtingslooppaden en het continu monitoren van het aantal bezoekers (o.a. middels tijdsloten).
En dat alles op een beursvloer vol met alles dat met sport / sportaccommodaties te maken heeft. Dus ben je binnen een gemeente of sportbedrijf verantwoordelijk voor het sportbeleid of de sportaccommodaties? Breng dan zeker een bezoek op woensdag 16 september 2020 in de IJsselhallen Zwolle. Tickets zijn gratis en te reserveren via de gloednieuwe website: www.nationalesportvakbeurs.nl

Meer nieuws