Vlog sportpark De Lange Leegte: leren, sporten en bewegen op één locatie

Tijdens de beurs op 26 april pitchen de vier winnaars van de Innovatieprijs Sportaccommodaties hun innovatie. Inzending van de gemeente Veendam is hun Leer- en Sportpark De lange Leegte, waar de de verbinding wordt gemaakt tussen hardware (gebouwen), software (sport- en beweegprogramma’s) en orgware (organisatie). Bekijk het filmpje van hun inzending.

De onderstaande vlog gaat over Leer- en Sportpark De Lange Leegte, waar de verbinding wordt gemaakt tussen hardware (gebouwen), software (sport- en beweegprogramma’s) en orgware (organisatie).

Op 26 april, tussen 12.30 en 13.30 uur, presenteert de gemeente Veendam, het Leer- en Sportpark De Lange Leegte voor het driekoppige panel van deskundigen en maakt kans op een van de vier vouchers met een waarde tussen de €500 en €2.000, die door de initiatiefnemers de BSNC, Sportinnovator, NOC*NSF en Vereniging Sport en Gemeenten beschikbaar zijn gesteld.

De andere winnaars zijn;

  • RSI Sports met Grass2Grass; een volledig recyclebaar kunstgrassysteem.
  • Milati Grass Machines met de Violette; een GPS gestuurde onkruidverwijderaar voor autonome en mechanische onkruidbestrijding op sportvelden.
  • Van Kessel Sport en Cultuurtechniek met de Multifunctionele ijsbaanconstructie; maakt het mogelijk om al bij geringe vorst op natuurijs te schaatsen.

Wil je erbij zijn? Kom dan tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties op 26 april om 12.30 uur naar Lezingenzaal 1.

Wil je deel uitmaken van de publieksjury? Lees dan dit bericht.

Meer nieuws