Beslis mee over toekenning vouchers aan de winnaars Innovatieprijs Sportaccommodaties

Op 26 april, tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties, vindt de prijsuitreiking plaats van de winnaars van de Innovatieprijs Sportaccommodaties. Zij kunnen in aanmerking komen voor vouchers. De winnaars pitchen hun innovatie voor een panel, dat bepaalt wie welke voucher wint. Nieuw dit jaar is dat de winnaar van een van de vouchers (Promotievoucher, t.w.v. € 1.500,-), wordt gekozen door het publiek. Veertig in de zaal aanwezige juryleden bepalen samen welke innovatie deze promotievoucher wint.

Wil jij daarbij zijn?
De BSNC stelt tien leden in de gelegenheid om deel uit te maken van de jury die de ‘brancheprijs’ bepaalt. Ook de andere partners van de Innovatieprijs (NOC*NSF, Sportinnovator en VSG), nodigen elk tien leden of relaties uit. In totaal veertig publieksstemmen.
Wil jij, lid van de BSNC, deelnemen, stuur dan een mail naar info@bsnc.nl, met de vermelding ‘Publieksjury Innovatieprijs’. Aanmelden kan tot en met maandag 11 april. Bij meer dan tien aanmeldingen van leden van de BSNC, wordt met loten beslist wie als jurylid kan deelnemen.

De juryleden zijn vanaf 12.00 uur te gast. We beginnen met een lunch en tijdens de lunch is er een lezing door Kevin Heij, senior adviseur strategie en innovatie van de Universiteit van Amsterdam. Hij gaat in op de uitkomsten van de 1e Sportinnovatiemonitor, die in opdracht van Sportinnovator is uitgevoerd. Na de lezing volgen de pitches van de winnaars. De uitreiking van de vouchers is om 13.45 uur op het terras op de Vakbeurs.

Programma
• Innovatie lunch, inclusief lezing (12:00 – 12:45 uur). Alleen voor genodigden
• Pitches (12:45 – 13:15 uur). Na afloop stemming door publieksjury
• Borrel op terras + bepalen voucherwinnaars door panel (13:15 – 13:45 uur)
• Uitreiking vouchers (13:45 – 14:00 uur)

Meer nieuws