KUNSTgres 2022

Heeft Kunstgras jouw interesse? Wil je meer informatie over kunstgras en wil je meepraten over de belangrijke trends en ontwikkelingen? Dan wil jij naar KUNSTgres 2022! Vergeet je niet in te schrijven voor hét kunstgrascongres van de BSNC, dat op 4 oktober 2022 plaatsvindt op Sportcentrum Papendal In Arnhem. Deelname voor BSNC-leden is gratis. Niet leden betalen € 195,00.

Tijdens KUNSTgres staat duurzaamheid centraal, want de uitdagingen voor de branche zijn daar. We willen kunstgrasvelden die minimaal de speelkwaliteiten hebben en net zo veilig zijn als de huidige velden, en die tegelijkertijd ook een bijdrage leveren aan de klimaatdoelen. Keynote speaker is Alexander Prinsen, expert op het gebied van innovatie, Hij presenteert zijn visie op innovatie en hoe onze branche dit kan oppakken.

Ook maken we tijdens KUNSTgres 2022 de balans op van de bijdrage van de branche, de afgelopen drie jaar, aan de Routekaart Verduurzaming Sport . En kijken we vooruit, want in oktober zijn de ambities en plannen voor 2023 en 2024 bekend.

Aan het programma van de deelsessies wordt hard gewerkt. De eerste contouren zijn zichtbaar. Aandacht krijgen thema’s als het renoveren van een kunstgrasveld, warmtewinning en -opslag bij kunstgrasvelden, watermanagement, (kunstgras)innovaties in de branche en het Kwaliteitszorgsysteem 2.0 en de ontwikkeling van een duurzaamheidslabel.

De komende weken volgt hier meer informatie over. Inschrijven kan nu!

Meer nieuws