Gertjan de Vet maakt overstap naar Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V.

Per 1 juni aanstaande zal Gertjan de Vet zijn loopbaan voortzetten bij Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. Hiervoor was hij ruim drie jaar werkzaam bij C.S.C. Ceelen Sport Constructies B.V. in het zuiden van Nederland.

“De keuze voor mijn overstap is niet over één nacht ijs gegaan. De keuze voor Van Wijlen was echter zo gemaakt,” zo stelt Gertjan.

“De kunstgrasbranche verandert rigoureus. In de afgelopen jaren hebben diverse grote wegenbouwers hun kunstgras-activiteiten afgestoten. Zo ook BAM waar ik aan het begin van mijn carrière voor het eerst in aanraking kwam met kunstgras. In die tijd heb ik ook Van Wijlen leren kennen. Een serieuze partij waar ik veelal, in onderaanneming, op diverse projecten mee samenwerkte.

“De groei en professionalisering die Van Wijlen heeft doorgemaakt is ook mij niet onopgemerkt gebleven. Een modern machinepark, een nieuw kantoor, certificaten op de hoogste niveaus, de juiste mentaliteit en een grote groep gemotiveerde medewerkers. Kortom: Een bedrijf met ambities.”

“Ik heb mij in de afgelopen maanden breed georiënteerd en met diverse marktpartijen gesproken. Van Wijlen is voor mij een logische keuze. Het is een echte aannemer met eigen mensen en middelen.

Een bijkomend voordeel voor mij is dat Van Wijlen op een steenworp afstand gevestigd is! Dat scheelt toch aardig wat kilometers en reisuren per jaar,” aldus Gertjan.

Ambities
Naast natuurgras heeft Aannemersbedrijf Van Wijlen ook ambities in de kunstgrasbranche. Niet enkel als onderaannemer, maar juist als hoofdaannemer. Als volwaardig partner in de keten van realisatie, onderhoud, renovatie en recycling.

Directeur van Aannemersbedrijf Van Wijlen, Bart van Wijlen, zegt hierover: “Er liggen voldoende kansen in de nog altijd groeiende kunstgrasmarkt. Een goed product, een adequate dienstverlening en flexibiliteit, dat is belangrijk. Opdrachtgevers, hetzij gemeenten of verenigingen, hechten waarde aan een persoonlijke benadering. Aan een eerlijk advies. Veelvuldig contact in welke vorm dan ook. Dat schept een band. De grote reeks aan openbare aanbestedingen verdwijnt niet voor niets uit deze markt.”

Meer nieuws

Plaats een reactie