Cursus ‘optimale vitaliteit en kwaliteit van de grasmat’

In een wereld volop in ontwikkeling is kennis de sleutel tot succes! Wil jij jezelf ontwikkelen tot specialist in je vakgebied en jouw sportveld(en) optimaal beheren? In maart 2016 start HAS Kennistransfer met de cursus ‘Optimale vitaliteit en kwaliteit van de grasmat’! Deze compacte cursus van 4 dagen is onderdeel van de opleiding Expert Natuurgras en is nu ook los te volgen!

Wat leer je tijdens de cursus?
Tijdens de cursusdagen staat een verdieping van kennis en inzicht centraal.
De actualiteit en de vertaling naar de eigen praktijk vormen daarbij de leidraad. De volgende onderwerpen komen uitvoerig aan bod: 

Een optimale grasmat              

  • Het gras onder de loep
  • Beheer van de grasmatEen duurzame groeiplaats      
  • Opfrissen van de kennis over plantengroei, toplaag, bodem en water
  • De groeiplaats nader bekeken
  • Groeiplaats en speelvloer verbeteringDe actuele ontwikkelingen rondom efficiënt, duurzaam en chemievrij beheer lopen als een rode draad door de cursus. Daarnaast is tijdens de cursus ruimte voor discussie met uw collega’s uit het werkveld, dit zorgt voor nieuwe ideeën en een verfrissende kijk op uw werk als beheerder!

Voor wie?
Ben jij beheerder van sportvelden of hoofdgreenkeeper en heb je de ambitie jezelf te professionaliseren op hbo-niveau. Dan is deze cursus iets voor jou!

Informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie over de cursus op onze website www.haskennistransfer.nl en meld je aan, er zijn nog een aantal plekken beschikbaar!

Meer nieuws

Plaats een reactie