Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’ gaat door

Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’ gaat door

De Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’, woensdag 16 september in de IJsselhallen, mag definitief doorgaan. De afgelopen maanden werkte de organisatie hard om de beurs verantwoord te laten plaatsvinden. Dat is gelukt.

De vakbeurs vindt jaarlijks plaats in de Evenementhal Gorinchem. Tijdens deze tweedaagse sportbeurs komen ruim 7.000 clubbestuurders en sportambtenaren samen met dienstverleners en leveranciers uit de sportwereld. Vanaf 2020 is er een speciale editie in de IJsselhallen Zwolle. ‘Het concept is hetzelfde, alleen op een andere locatie’, zegt beursorganisator Lion Blok. Hiermee speelt de organisatie in op de vraag van bezoekers en exposanten om de beurs beter bereikbaar te maken voor noordoost Nederland. ‘Juist nu is het ontzettend belangrijk om ervaringen te delen. Alleen samen komen we deze rotperiode te boven. We richten ons kennisprogramma in met de meeste actuele thema’s’. Kennispartners vanuit het werkveld delen ervaringen over hoe sportclubs en gemeenten uit deze periode kunt komen.

De BSNC is met de organisatie van de vakbeurs in gesprek over betrokkenheid bij de vakbeurs op 11 en 12 november in Gorinchem.

Toegangstickets voor ‘On Tour’ zijn gratis te verkrijgen via www.nationalesportvakbeurs.nl. De beursvloer is vrijwel compleet ingevuld met bijna 80 exposanten.

Meer nieuws