Mooie nominatie voor AH Vrij

AH Vrij Groen, Grond en Infra is genomineerd voor de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2015. Dit is een prestigieuze onderscheiding van MKB Westland voor bedrijven die zich op een creatieve manier onderscheiden in hun markt.

Op 26 november 2015 wordt bekend wie er als winnaar uit de bus komt. In aanloop daarvan brengt de jury op 28 oktober een bezoek aan AH Vrij Groen. De aandacht gaat daarbij uit naar de bedrijfseconomische prestaties, de onderscheidenheid en innovatiekracht in de branche, de mate van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, het personeelsbeleid en de profilering via marketing en communicatie.

Jan Vrij, directeur van AH Vrij, is vereerd met de nominatie. “We hebben ons de afgelopen jaren nadrukkelijk geprofileerd in het Westland. Wellicht dat ons duurzaamheidsstreven ook hoge ogen gooit. Zo namen we onlangs onze zonnepaneleninstallatie in gebruik, stoken we onze kantoren warm met houtsnippers uit eigen werken, hebben we de gaskraan afgesloten en bieden we werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast participeren we in diverse sectorinitiatieven, met als doel kennis delen en ophalen, de samenwerking zoeken en onze innovatiekracht vergroten.”

Meer nieuws

Plaats een reactie