Innovatieprijs Sportaccommodaties 2019

Gemeenten, NOC*NSF en sportbonden hebben ook in de toekomst voorzieningen nodig waar sporters veilig en goed kunnen bewegen. Dat vraagt om innovatie. Heeft u een nieuwe vinding die het verschil maakt? Meld deze dan nu aan voor de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2019!

De Nederlandse sportaccommodaties behoren wereldwijd tot de absolute top. Het Nederlandse bedrijfsleven is internationaal toonaangevend in de bouw van stadions en sportvoorzieningen en bezit enorm veel kennis en expertise. Gemeenten en eigenaren investeren fors in realisatie, beheer en onderhoud van kwalitatief hoogwaardige sportvoorzieningen. Alleen met nieuwe innovaties kunnen we in Nederland de kwaliteit van de sportvoorzieningen op hoog niveau houden. Reden voor initiatiefnemers VSG, NOC*NSF/sportbonden en BSNC om in 2016 de innovatieprijs in het leven te roepen. Zo dagen ze opdrachtgevers, gebruikers en de markt uit met elkaar te blijven werken aan nieuwe innovaties. Met de prijs maken de initiatiefnemers zichtbaar welke innovaties in de praktijk plaatsvinden en delen zij deze via haar netwerken, bijeenkomsten en publicaties.

Eerder wonnen Sportbedrijf Drachten met de interactieve bewegingsruimte iSpace Sports (2017) en TIG-Akoestiek BV uit Almelo met de ‘sporTIG akoestische scheidingswand (2018) de Innovatieprijs.

Eén prijs voor de hardware en software van sportaccommodaties

Met de prijs maakt de jury geen onderscheid tussen voorzieningen én onderhoud, beheer en exploitatie. Alle aspecten zijn belangrijk voor de kwaliteit. De innovatie kan dus betrekking hebben op een sportpark én op specifieke onderdelen of specifieke producten of diensten. Denk dus ook aan een vernieuwende sportvloer, materiaal of een vernieuwende onderhoudsmaatregel of exploitatiemodel.

Aanmelden
Heeft uw organisatie, bedrijf of samenwerkingsverband een slim, duurzaam en vindingrijk product of dienst ontwikkeld en uitgewerkt? Stuur deze dan nu in voor de Innovatieprijs 2019.

Meer informatie? Klik dan HIER!

Meer nieuws

Plaats een reactie