BSNC aanwezig op Nationale Grasdag 13 oktober

Wil je meer weten over het toekomstbestendig maken van sportparken, ga dan naar de Nationale Grasdag op 13 oktober in de Grolsch Veste in Enschede. Van specialisten uit de advisering, het onderwijs en bedrijfsleven, hoor je hoe je dealt met de klimaatopgave en toewerkt naar duurzame en functionele accommodaties. En je krijgt een uniek inkijkje in het field management van FC Twente. BSNC levert een bijdrage aan deze dag met een inleiding door voorzitter Edward van der Geest. Ook kun je de stand van onze vereniging bezoeken.

Nationale Grasdag belooft een dynamische interactie te worden tussen sprekers en publiek. Onder leiding van dagvoorzitter Monique Ooms gaat het in de drie plenaire blokken over een slimmere inrichting van onze sportparken, werken aan de bodem en het optimaliseren van onderhoudsmethoden en opleidingstrajecten. Met grasmeester Henry de Weert breng je een bezoek aan het hoofdveld van FC Twente. En sportverslaggever Kees Jansma blikt in een spannende WK-quiz vooruit op het toernooi in Qatar waar Nederland opent tegen Senegal.

Inschrijven en informatie

Er zijn nog plaatsen vrij op deze 18e editie van Nationale Grasdag 13 oktober a.s. in de Grolsch Veste in Enschede. Dus schrijf vandaag nog in op www.nationalegrasdag.nl. Ook vind je op deze website meer informatie over deze dag.

Nationale Grasdag is dé jaarlijkse studiedag voor iedereen die vakmatig met voetbalgras van doen heeft. Het event bundelt expertise vanuit de advieswereld, het bedrijfsleven en onderwijs en biedt een kennisplatform voor elke sportveldprofessional, of je je nu bezighoudt met onderhoud, beheer of beleid. Het event is een initiatief van Limagrain Advanta, DCM, KYBYS ingenieurs en adviseurs, PLANN ingenieurs, IPC Groene Ruimte, Fertilab en Bras Fijnaart, met medewerking van de Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek.

Meer nieuws