‘Vakantiegroet’ van de voorzitter

Beste BSNC-er,

Wat hebben we een mooie ledendag mogen beleven afgelopen 6 juli in Amsterdam! Een bedrijfsbezoek, de Arena van dichtbij (net het gras niet mogen aanraken helaas), mooie inhoudelijke thema’s en een inspirerende bijdrage van de gemeente Amsterdam, waarbij je oren tuten!
Wat een bevlogenheid, wat een energie, wat een kansen voor de sector! Ik heb toch ook veel leden niet gezien die dag, wat jammer! Jullie hebben echt wat gemist. Hopelijk haken jullie een volgende keer wel aan, want de BSNC is er voor en door haar leden.
Ontmoeten en (kennis) delen is waarvoor wij zijn opgericht!

Terwijl jullie dit lezen, is voor een deel de vakantieperiode begonnen (heerlijk even alles loslaten) en voor een deel is het seizoen begonnen (druk, druk, druk)! Maar ik wil jullie allemaal voor nu of later in het seizoen een goede vakantie toewensen. Iedereen is er na dit gekke coronajaar volgens mij extra aan toe, ik in ieder geval wel! Hopelijk dat de delta-variant niet plots roet in het eten gooit.

Vanaf september willen we jullie weer verleiden met onder andere goede inhoudelijke platformbijeenkomsten, seminars, de ALV, vakbeurzen en andere kansen om elkaar te ontmoeten, te spreken en “branche te zijn”!

Ik kijk daar nu alweer reikhalzend naar uit!

Succes, een goede zomer gewenst en tot de volgende bijeenkomst,

Edward van der Geest
Voorzitter BSNC

Meer nieuws