Sprekers Tweedaagse Cursus Kunstgras bekend!

De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) en Kiwa ISA Sport, het kennisinstituut voor kwalitatief goede, duurzame en veilige sportaccommodaties organiseren samen een 2-daagse studiedag ‘kunstgras’.

De tweedaagse cursus kunstgras vindt plaats op donderdag 30 januari 2020 en donderdag 13 februari 2020 op Papendal (waarbij één onderdeel in het laboratorium van Kiwa ISA Sport plaatsvindt.

Tijdens de twee cursusdagen is er veel aandacht voor het inzichtelijk maken van de verschillende vormen van kunstgas, infill-materialen en de daarbij horende normen. Ook het onderhoud van het kunstgras komt in deze cursus aan bod. Er is aandacht voor het benodigde milieu grondonderzoek voorafgaand aan een nieuwbouw of renovatie van een kunstgrasveld. Ook de duurzaamheid en circulaire economie komen terug in de onderwerpen zorgplicht & recycling. En natuurlijk een update over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de veel besproken PFAS en microplastics ontbreken niet. Dit alles in een overzichtelijke groep die zich uitstekend leent om actief met elkaar in gesprek te gaan.

Sprekers tijdens deze bijeenkomst zijn: Marcel Bouwmeester (gemeente Utrecht), Charles Bodar (RIVM), Erik van Roekel (GBN), Eric Mathôt (BK Ingenieurs), Liset van Pinxteren (IPC Groene Ruimte), Gert-Jan Kieft (KIWA ISA Sport) en Erik van Swinderen (KIWA ISA Sport)

Wil je meer weten over deze Tweedaagse Cursus of je zelfs al aanmelden? Klik dan HIER!

Meer nieuws