Samen maken we mensen enthousiast voor het werk in onze branche: doe mee en deel de video’s

In de tweede video van onze campagne is Roy van Dijk aan het woord, de 27-jarige fieldmanager van de Johan Cruyff Arena, tevens jongste grasmeester van de wereld. Van een 16-jarige die niet zo goed wist wat hij wilde worden later, is hij gegroeid naar een enthousiaste en trotse beheerder van het veld in de Arena. De BSNC deelt de video’s via haar social mediakanalen op LinkedIn en Instagram, en via de website. Deel jij ze ook? Dan bereiken we samen nog veel meer jongeren, zij-instromers en andere belangstellenden voor ons vak.

Je vindt alle video’s op onze webpagina. Daar staan de links die je kunt delen. Ook kan je rechtstreeks vanaf het LinkedIn-account en Instagram-account van de BSNC de berichten reposten.

Gebruik de filmpjes in jouw presentaties

Heb je een filmpje nodig voor een open dag, jouw eigen website of tijdens een presentatie, zet daar deze video’s voor in! Want we vinden het belangrijk en goed dat Nederlanders sporten en bewegen, maar dan wel op een, door een groundsman en fieldmanager goed onderhouden, duurzaam en zo veilig mogelijk veld.

Meer nieuws