Meer keuzevrijheid roodzandbanen voor tennisverenigingen

Er is steeds meer vraag naar roodzandtennisbanen. Dit is een logisch gevolg van het perfecte samenspel van kunstgras- en graveleigenschappen. Roodzandbanen zijn hiermee ideaal voor verenigingen op amateurniveau.

Meer dan vijftig procent van de roodzandtennisbanen is in 2014 onder het label SmashCourt® verkocht. Afgelopen jaar ging het hier om ongeveer veertig banen op een totaal van 70 roodzandbanen.” Sporten doe je voor ontspanning en prestatie”, vertelt Olaf Janssen, Algemeen Directeur van BTL. “Een kwalitatief goede baan vormt hierbij de basis. Wij zijn dan ook erg enthousiast over onze samenwerking met Domo® Sports Grass en verheugd dat onze klanten nu ook gebruik kunnen maken van deze hoogwaardige tennisbanen.”

Helpende hand
Jean Willems (Business Line Director) van Domo® Sports Grass: “Wij hebben al 30 jaar een state-of-the-art productie-infrastructuur in huis voor de meest innovatieve kunstgrassystemen. In combinatie met de expertise en vakkennis van BTL op het gebied van de constructie van sportvelden, biedt de samenwerking tussen BTL en Domo® Sports Grass ongekende kunstgrasmogelijkheden voor spelers, trainers, beheerders en sportclubs.”

Meer nieuws

Plaats een reactie