Maak kennis met Joost ten Bulte, projectleider duurzaamheid van de BSNC

Vanaf 1 februari a.s. neemt Joost ten Bulte het stokje over van Pieter van Rijs als projectleider Duurzaamheid bij BSNC. We bedanken Pieter van harte voor zijn inzet afgelopen jaar om het onderwerp duurzaamheid verder op de agenda te krijgen! In dit artikel stelt Joost zich aan jullie voor.

“Als afgestudeerd manager Sport en Bewegen (Calo Windesheim) ben ik sinds 2006 actief in de sportwereld. Door de jaren heen heb ik vaak te maken gehad met het thema sportaccommodaties en duurzaamheid. Van het opzetten van lokaal accommodatiebeleid, privatiseren van sportaccommodaties, omgaan met hete zomers in relatie tot optimaal onderhoud van sportvelden, het realiseren van kunstgrasvelden tot aan het verduurzamen van (gehele) sportaccommodaties.

De afgelopen vier jaar heb ik veel praktijkervaring en kennis opgedaan met het thema in mijn werkzaamheden bij Sportenergie en bij Kenniscentrum Sport & Bewegen. In dit werk heb ik diverse leden en relaties van de BSNC al mogen ontmoeten. De komende periode hoop ik nog meer BSNC-leden te gaan spreken en ga ik ook samenwerken met de partners van de Routekaart Verduurzaming Sport.

Ik kijk met veel plezier en enthousiasme uit naar deze nieuwe rol en hoop hiermee een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de doelstellingen van BSNC en haar leden op het gebied van duurzaamheid!”

Ik ben te bereiken via j.tenbulte@bsnc.nl en 06-43035179.

Meer nieuws