KUNSTgres deelsessie. Kunstgras, organische vervuiling en biologisch onderhoud

Alle kunstmatige ondergronden, dus ook kunstgras, hebben te maken met invloeden van buiten. Weer en wind brengen van alles mee dat uiteindelijk terecht komt op het kunstgras. Daarnaast zijn er nog de gebruikers en bijvoorbeeld vogels die zaken achterlaten op het veld. Al dit materiaal hoopt zich op en wordt uiteindelijk een probleem. Er ontstaat wateroverlast, gladheid en er begint van alles te groeien. Vervuiling dus.

Hier is genoeg aan te doen, mechanisch en biologisch. In de praktijk wordt dit steeds vaker gecombineerd. Dit betreft niet alleen hockeyvelden en tennisbanen maar denk ook aan alle nieuwe typen voetbalvelden met organische infill. Biologisch onderhoud kunstgras? Wat doet het? Wat zijn de voor-en nadelen? Wat levert het op? Daar gaat Ewoud van de Wetering, samen met enkele (ervarings)deskundigen en experts op in tijdens deze sessie, onder andere op basis van ervaringen uit de praktijk.

Ook aan bod komt wet- en regelgeving. En vergeet ook de publieke opinie niet.

Inschrijven voor KUNSTgres

Deelname voor BSNC-leden is gratis. Niet leden betalen € 195,00. Schrijf je nu in. Je hoeft je niet aan te melden voor een deelsessie. Op de dag zelf maak je je keuze aan welke deelsessie je wilt deelnemen.

Meer nieuws