Intensieve samenwerking Kiwa ISA Sport en KOAC-NPC

Kiwa ISA Sport en KOAC-NPC zijn een intensieve samenwerking aangegaan op het gebied van testen en keuren van sport- en andere funderingsconstructies. Beide Kiwa bedrijven werkten al vele jaren samen op het gebied van testen en keuren van funderingsconstructies, sinds januari van 2016 is deze samenwerking verder geïntensiveerd. Kiwa ISA Sport heeft een stevige ervaring met het testen en keuren van diverse sportaccommodaties en sportconstructies. Terwijl KOAC-NPC vooral actief is in het testen en keuren van funderingsconstructies voor de wegenbouw. Door de krachten verder te bundelen kunnen ze de klant een breder productenpakket en meer expertise bieden.

Beide bedrijven houden hun eigen naam en juridische entiteit. Ties Joosten is directeur van de nieuwe divisie Sport & Infra, waar beide bedrijven onder vallen. Daarnaast blijft hij zijn taken als directeur van Kiwa ISA Sport vervullen.

KOAC-NPC heeft vestigingen in Apeldoorn, Groningen, Nieuwegein en Vught, waar in totaal ongeveer 100 mensen werken. Bij Kiwa ISA Sport, gevestigd in Arnhem, werken ongeveer 35 mensen.

Plaats een reactie