Inschrijving geopend voor Innovatieprijs Sportaccommodaties 2018

Gemeenten, NOC*NSF en sportbonden hebben ook in de toekomst voorzieningen nodig waar de miljoenen sporters veilig en goed hun sport kunnen beoefenen. Dat vraagt om innovatie! De inschrijving voor de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2018 is inmiddels gestart!

De Nederlandse sportaccommodaties behoren wereldwijd tot de absolute top. Het Nederlandse bedrijfsleven is internationaal toonaangevend in de bouw van stadions en sportvoorzieningen en bezit enorm veel kennis en expertise. Gemeenten en eigenaren investeren fors in realisatie, beheer en onderhoud van kwalitatief hoogwaardige sportvoorzieningen. Alleen met nieuwe innovaties kunnen we in Nederland de kwaliteit van de sportvoorzieningen op hoog niveau houden. Reden voor initiatiefnemers VSG, NOC*NSF/sportbonden en BSNC om in 2016 de innovatieprijs in het leven te roepen. Zo dagen ze opdrachtgevers, gebruikers en de markt uit met elkaar te blijven werken aan nieuwe innovaties. Met de prijs maken de initiatiefnemers zichtbaar welke innovaties in de praktijk plaatsvinden en delen zij deze via haar netwerken, bijeenkomsten en publicaties.

Eén prijs voor de hardware en software van sportaccommodaties
Met de prijs maakt de jury geen onderscheid tussen voorzieningen én onderhoud, beheer en exploitatie. Alle aspecten zijn belangrijk voor de kwaliteit. De innovatie kan dus betrekking hebben op een sportpark én op specifieke onderdelen of specifieke producten of diensten. Denk dus ook aan een vernieuwende sportvloer, materiaal of een vernieuwende onderhoudsmaatregel of exploitatiemodel.

Aanmelden
Heeft uw organisatie, bedrijf of samenwerkingsverband een slim, duurzaam en vindingrijk product of dienst ontwikkeld en uitgewerkt? Stuur deze dan nu in voor de Innovatieprijs 2018. Tijdens de Dag van de Sportaccommodatie 2018 -op 8 maart in Houten- reikt de jury de prijs voor de tweede maal uit.

Meer informatie? Klik dan HIER!

Meer nieuws

Plaats een reactie