Gezocht: enthousiaste en leergierige stagiair voor ons office management

Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) wil een kennis- en innovatieplatform zijn voor en door de sportveldenbranche. Een (online en offline) community waar de branche elkaar ontmoet. Voor gemeenten, bedrijven en kennisinstellingen. En voor jong en oud. (zie: www.bsnc.nl).

Ons office management bestaat op dit moment uit één parttime medewerker. Om de branchevereniging te versterken en onze leden nog meer service te bieden, hebben wij plaats voor een enthousiaste stagiair. Ben je op zoek naar een brede en leerzame stage, waar je veel kansen krijgt en je initiatief wordt gewaardeerd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Over de stage
Als stagiair voor ons office management ben je mede-verantwoordelijk voor de logistieke en facilitaire werkzaamheden op kantoor. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en samen met de office manager een belangrijke schakel tussen de directeur, communicatie-adviseur, bestuursleden en de verschillende commissies. Wij zoeken bij voorkeur per september 2016 (in overleg te bepalen) een (MBO+/HBO) stagiair met een secretariële (Schoevers) of aanverwante opleiding, bij voorkeur voor 3-6 maanden, die houdt van aanpakken en veel wil leren.

Je krijgt de ruimte om onder andere de volgende werkzaamheden op te pakken:

  • Onderzoeken van een voor bij de BSNC passend CRM-systeem
  • Vullen van het CRM-systeem
  • Ondersteuning bieden aan de ledenwerving- en behoud
  • Helpen bij de organisatie van events
  • Bestellen van kantoorartikelen
  • Ondersteuning bij inzet van social media, up-to-date houden van de website en ontwikkeling van (online) nieuwsbrieven
  • Indien noodzakelijk vervanging van de officemanager

Wat bieden we?
Een uitdagende, veelzijdige stageplek in een klein, informeel team van gedreven professionals. Een stagevergoeding is bespreekbaar.

Interesse?
Stuur je korte motivatie en CV naar info@bsnc.nl, ter attentie van Ben Moonen onder vermelding van stage office management. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 06 – 2252 8523.

 

Plaats een reactie