16e Nationale Grasdag over bodem(leven)

De inschrijving voor de Nationale Grasdag op woensdag 23 januari 2019 is van start gegaan! Onder de titel ‘Sportveldbeheer onder de motorkap’ dit keer een speciale themadag rondom bodem en bodemleven. Locatie is het Koning Willem II-stadion in Tilburg, de thuisbasis van Willem II. Schrijf vandaag nog in op www.nationalegrasdag.nl, dan ben je verzekerd van deelname! 

In de bodem ligt de oplossing voor het sportveldbeheer van morgen. Of het nu gaat om de hoge speelbelasting, toenemende weersextremen of een chemievrij beheer, het draait allemaal om de basis: het creëren van een optimaal groeimedium. Nationale Grasdag laat zien hoe je met slim sportveldbeheer grote invloed kan uitoefenen op bodemleven en bodemfuncties. Je krijgt handige tips en praktische adviezen.

Beste veld
Naast het plenaire programma – verzorgd door specialisten uit onderwijs, consultancy en bedrijfsleven – uiteraard ook een interessant veldbezoek onder leiding van de grasmannen van Sportbedrijf Tilburg. De mat van Willem II werd dit decennium al twee keer uitgeroepen tot het beste gras van de Jupiler League! En mis ook de dagafsluiting niet door een bekend internationaal profvoetballer die als grasmeester in Nederland aan de slag wil!

Aanmelden voor de Nationale Grasdag kan op www.nationalegrasdag.nl.

Nationale Grasdag is dé jaarlijkse studiedag voor een ieder die professioneel met voetbalgras van doen heeft, zowel beheertechnisch als beleidsmatig. Het kennisevent is een initiatief van Limagrain Advanta, DCM, Kybys, HAS Hogeschool, Fertilab en Bras Fijnaart met medewerking van de Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek.

Meer nieuws

Plaats een reactie