Wireless Value uit Emmen en Robotmaaier uit Bladel

Branchevereniging BSNC begroet twee nieuwe leden

BSNC is twee nieuwe leden rijker: Wireless Value en Robotmaaier.com. Wireless Value is een design center voor draadloze producten. Robotmaaier.com levert onder meer maaiers voor het professionele onderhoud van sportvelden en golfbanen. We stellen deze nieuwe leden graag aan u voor.

Wireless Value uit het Drentse Emmen ontwikkelde in 2008 samen met partners een draadloze HIC-meter. Deze kan voor diverse ondergronden gebruikt worden. Het bedrijf zet de HIC-meter onder meer in voor de inspectie van gras- en kunstgrasvelden. “De meter is in gebruik genomen door de wereldvoetbalbond FIFA en de internationale rugbybond. Ook is het product verkocht aan keuringsinstituten die sportvelden onderhouden en zijn een aantal gemeenten klant bij ons. De HIC-meter was de eerste zogeheten impactmeter die via draadloze technologie bediend kon worden. Het gebruiksgemak in combinatie met gebruiksvriendelijke software biedt grote voordelen”, vertelt verkoopdirecteur Bas Visser van Wireless Value.

De eveneens draadloze Triple A meter is een van de andere ‘paradepaardjes’ van Wireless Value. “Een volgende stap in onze ontwikkeling”, aldus Visser. “Dankzij de draadloze bediening en data-overdracht is het mogelijk om bij het keuren en testen van kunstgrasvelden simpel en sneller metingen uit te voeren.”

Visser verwacht veel van het lidmaatschap van de BSNC. “Tijdens de Dag van de Openbare Ruimte heb ik directeur Ben Moonen en andere leden van de branchevereniging ontmoet. We hebben veel raakvlakken en kunnen elkaar versterken. Daarom vonden we het een goede zaak om ons aan te sluiten bij de BSNC. Zeker ook omdat de branchevereniging een platform biedt om kennis te delen met andere voor ons belangrijke partijen en samen tot nieuwe inzichten te komen.”

Robotmaaiers
Robotmaaier.com uit het Brabantse Bladel is een actieve agent van alle soorten en maten robotmaaiers. Het bedrijf zorgt voor de precieze afstelling van de machines en houdt ze in perfecte staat. Directeur-eigenaar Martin Buijtels: “Voor elke grasmat hebben we een maaier en voor elk probleem een oplossing. Van kleine tuinen tot golfterreinen, sportvelden en parken. Omdat ons assortiment zo breed is en onze wortels liggen in het hoveniersvak, zijn we in staat om deskundige adviezen te geven.”

Buijtels vervolgt: “Wij leveren, installeren en onderhouden robuuste maaiers voor velden van voetbal-, rugby-, handbal- en korfbalclubs en ondergronden voor paardensporten. Hierbij staat de kwaliteit van de grasmat hoog in het vaandel. Heel belangrijk voor ons is dat de machines kostenbesparend, CO2-neutraal, groen, duurzaam en veilig zijn. De kwaliteit van de maaiers is in de loop der jaren sterk verbeterd. Tegenwoordig is het mogelijk om de machines nog intensiever in te zetten.”

De directeur-eigenaar rekent erop dat het lidmaatschap van de BSNC veel meerwaarde heeft voor zijn onderneming. “Als groenbedrijf staan we open voor vernieuwingen en andere meningen en opvattingen. Steven Wiersema van DSV Zaden, nodigde mij uit om bijeenkomsten van de BSNC te bezoeken. Dat waren boeiende meetings waar interessante mensen rondliepen met veel kennis van zaken. Tijdens die bijeenkomsten heeft iedereen de tijd om in een gemoedelijke sfeer ervaringen uit te wisselen. Ideaal en heel prettig! Ik denk ook dat we veel van elkaar kunnen leren in de groenbranche. Ideaal en heel prettig! Ik denk ook dat we veel van elkaar kunnen leren in de groenbranche. Wij gaan voor duurzame samenwerkingsverbanden. BSNC biedt daarvoor een perfect platform en maakt het mogelijk om op een laagdrempelig niveau te sparren.”

Meer nieuws

Plaats een reactie