Vlog Grass2Grass: volledig recyclebaar kunstgrassysteem van RSI Sports

Tijdens de beurs op 26 april pitchen de vier winnaars van de Innovatieprijs Sportaccommodaties hun innovatie. Een jury bepaalt wie met welke voucher naar huis gaat. Winnaar Recreational Systems International (RSI Sports) toont in deze vlog hun vinding: het volledig recyclebare kunstgrassysteem.

In onderstaande vlog gaat Arnoud Fiolet in op deze kunstgrasontwikkeling, waarbij het gehele kunstgrassysteem weer volledig verwerkt kan worden in kunstgras.

Op 26 april, tussen 12.30 en 13.30 uur, presenteert RSI Sports  Grass2Grass voor het driekoppige panel van deskundigen en maakt kans op een van de vier vouchers met een waarde tussen de €500 en €2.000, die door de initiatiefnemers de BSNC, Sportinnovator, NOC*NSF en Vereniging Sport en Gemeenten beschikbaar zijn gesteld.

De andere winnaars zijn;

  • Milati Grass Machines met de Violette; een GPS gestuurde onkruidverwijderaar voor autonome en mechanische onkruidbestrijding op sportvelden.
  • De gemeente Veendam met Leer- en Sportpark De Lange Leegte; waar de verbinding wordt gemaakt tussen hardware (gebouwen), software (sport- en beweegprogramma’s) en orgware (organisatie)
  • Van Kessel Sport en Cultuurtechniek met de Multifunctionele ijsbaanconstructie; maakt het mogelijk om al bij geringe vorst op natuurijs te schaatsen.

Wil je erbij zijn? Kom dan tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties op 26 april om 12.30 uur naar Lezingenzaal 1.

Wil je deel uitmaken van de publieksjury? Lees dan dit bericht.

Meer nieuws