Uitnodiging Voorjaars-ALV (31 maart)

Graag nodigen we je uit voor de Voorjaars-ALV op vrijdagmiddag 31 maart. Het programma begint om 12.00 uur, met een kijkje op het complex van de PSV Academy op de Herdgang in Eindhoven, de thuisbasis van de jeugdteams en PSV Vrouwen. Hier liggen een natuurgras stadionveld, drie Xtragrass hybride velden, een TPE-kunstgrasveld, een geweven Non-Fill veld met 1.400 m³ waterberging, en een half veld met 3 typen kunstgras, waaronder een groot gedeelte Non-Fill en het Mark van Bommel Pannaveld.

Het programma van de voorjaars-ALV op 31 maart 2023 bestaat uit:

  • 12.00 uur Ontvangst (P1) en rondgang over De Herdgang
  • 13.00 uur Lunch
  • 1400 uur Algemene Ledenvergadering
  • 15.30 uur Afsluiting met een drankje en hapje
  • 16.30 uur Einde

Aanmelden voor de ALV kan via deze link. Graag ontvangen we jouw aanmelding uiterlijk vrijdag 24 maart, 17.00 uur. De stukken voor de ALV staan vanaf 24 maart op www.bsnc.nl (achter de inlog).

PSV Campus De Herdgang

PSV Campus De Herdgang, het sportcomplex van PSV, ligt aan de rand van Eindhoven in een bosrijke omgeving. Het complex dat in 2019 grondig is gerenoveerd en is vernieuwd, telt verschillende voetbalvelden, zowel kunstgras als gras. Daarnaast beschikt de campus over de meest moderne trainingsfaciliteiten op het gebied van fitness en op mentaal gebied. PSV Campus De Herdgang ligt vijf kilometer ten noorden van het Philips Stadion. Het complex is opgedeeld in twee gedeelten: PSV First Team, waar het eerste elftal van PSV Eindhoven bijeenkomt en traint, en de PSV Academy.

Op 31 maart bezoeken we PSV Academy, de thuisbasis van de jeugdteams en PSV Vrouwen. Dit gedeelte van het complex bestaat uit een natuurgras stadionveld, drie Xtragrass hybride velden, een TPE-kunstgrasveld, een geweven Non-Fill veld met 1.400 m³ waterberging, en een half veld met 3 typen kunstgras, waaronder een groot gedeelte Non-Fill en het Mark van Bommel Pannaveld. De velden zijn aangelegd en worden onderhouden door Agterberg B.V. en CSC Sport*GreenFields/ Ten Cate Grass.

Adres

Oirschotsedijk 12 (bereikbaar via Achtseweg Zuid)

5651 GC Eindhoven

Parkeren: P1

Meer nieuws