Studiedag ‘Risicomanagement bij beheer openbare ruimte’ succesvol

Steeds belangrijker onderdeel van je contractmanagement is het beheersen van risico’s. Voor zowel opdrachtgever als opdrachtnemer vraagt deze ontwikkeling om een andere manier van denken en handelen. Het niet inzichtelijk hebben van risico’s kan grote gevolgen hebben. Maar hoe bepaal je nou welke risico’s er zijn? Om die risico’s scherp op je netvlies te krijgen organiseerde HAS Hogeschool op 18 maart een themamiddag risicomanagement.

Kennispartners
Docenten van HAS Hogeschool en kennispartners uit het bedrijfsleven, Van Kessel Sport en Cultuurtechniek, Dusseldorp, Van Doorn, Petersen Advies en Neienhuisen Open Ruimte hebben hun krachten gebundeld om van de dag een succes te maken.

Veertien deelnemers vanuit verschillende geledingen, overheid, bedrijfsleven en studenten van HAS Hogeschool, waren op de dag aanwezig. Naast kennisoverdracht werd gewerkt aan praktijk gerelateerde vraagstukken en was er ruimte voor discussie. De uitwisseling van kennis werd als zeer waardevol beschouwd en heeft voor nieuwe inzichten gezorgd.

Meer nieuws

Plaats een reactie

X