Stokje projectleider duurzaamheid BSNC doorgegeven 

Begin februari heeft Joost ten Bulte het stokje overgenomen van collega Pieter van Rijs als projectleider duurzaamheid. In de vorige nieuwsbrief heeft Joost zich voorgesteld. Onderstaand de woorden van Pieter aan de leden van de BSNC. We bedanken Pieter van harte voor zijn inzet afgelopen jaar om het onderwerp duurzaamheid verder op de agenda te krijgen!

Namens de branche mocht ik afgelopen jaar meewerken aan de grote uitdaging om te verduurzamen in onze sector. Dank aan alle leden van de BSNC, die mij in deze rol hebben geholpen en natuurlijk aan alle partners met wie ik samenwerkte in de Routekaart Verduurzaming Sport.

En specifiek een dankwoord aan het ijzersterke bureau van BSNC: Edward, Hans, Jeanine, Juul en Bastiaan! Ik wens jullie heel veel succes toe bij alle werkzaamheden die jullie voor deze geweldige branche verrichten. Ik weet zeker dat er mooie stappen zijn gezet en gezet worden in de verduurzaming van onze sector. Joost neemt de rol van projectleider van mij over. Ik wens hem daarin heel veel succes toe! Nogmaals dank en wellicht tot ziens.

Meer nieuws