Save the date conGRAS 2023; 8 februari 2023

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat op we op 8 februari 2023 weer een conGRAS gaan organiseren! Ook de locatie is bekend, namelijk de KNVB Campus in Zeist. Inschrijven kan nu via deze link. Deelname aan conGRAS 2023 is voor leden van de BSNC gratis. Niet-leden betalen €225,-.

Op dit moment werkt een werkgroep, bestaande uit Mark Timmerman (ProGrass), Mark Valstar (gemeente Westland) en Jaap Verhagen (gemeente Zutphen), samen met het BSNC-bureau aan een interessant en actueel programma over de (laatste) ontwikkelingen in de gras- en hybridegrasmarkt.

Kwaliteit van gras en hybride gras: nu en in de toekomst

Dus als grassportvelden en hybridegrassportvelden jouw werkterrein zijn, dan kom je natuurlijk naar conGRAS! De rode draad van het congres is de kwaliteit van gras en hybride gras in de toekomst. We zoomen in op het monitoren van de kwaliteit en het vraagstuk hoe we het onderhoud het beste kunnen doen. Zo is een belangrijk item hoe te komen tot een goede keuze van (een mix van) graszaad. Graszaad dat bestand is tegen onkruiden en plagen en/of veranderende klimatologische invloeden. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn: het belang van biodiversiteit op een sportaccommodatie, milieuvriendelijk beheer en Integrated Pestmanagement (IPM). En: hoe ziet de toekomst eruit? Wanneer kiezen voor gras, wanneer voor hybridegras en wanneer voor kunstgras?

Als je op 8 februari de KNVB Campus bezoekt, waar de Nederlandse elftallen trainen, dan mag natuurlijk een bezoek aan de voetbalvelden niet ontbreken. En natuurlijk willen we ook weten wat het geheim van de smid is van de mensen die die velden onderhouden.

Het raamwerk van het programma staat. De komende weken informeren wij jullie over de verdere invulling.

Schrijf je nu in

Deelname aan conGRAS 2023 is voor leden van de BSNC gratis. Niet-leden betalen € 225,-. Wil je al inschrijven? Dat kan al door HIER te klikken.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je mailen naar info@bsnc.nl, of bellen met verenigingsmanager Hans Arends (06-21 64 95 94).

Meer nieuws