Save the date: 25 maart a.s. voorjaars-ALV

Staat vrijdagmorgen 25 maart al geblokt in je agenda? De voorbereidingen zijn in volle gang: we overleggen met de KNVB over een vergaderlocatie voor de ALV op de KNVB Campus in Zeist. Met mogelijk een inkijkje in de officiële VAR-ruimte en rondleiding langs de burelen van de BSNC. Voor velen van jullie nieuw, want de eerdere initiatieven voor een housewarming gingen immers niet door. Maar wat in het vat zit…

Thomas Rau komt spreken over duurzaam en circulair bouwen in relatie tot onze sportsector. Thomas Rau (31 juli 1960) is een Duitse architect en innovator die werkt en woont in Amsterdam. Hij is de oprichter van architectenbureau RAU en het bedrijf Turntoo en vooral bekend om zijn duurzame en circulaire gebouwen. In 2013 werd hij uitgeroepen tot architect van het jaar.

Verder werken we voor de ALV aan de invulling van een themasessie over duurzaamheid. Globaal bestaat het programma nu uit een ledenontbijt, de ALV, een themasessie en de mogelijkheid om gebouw #11 (BSNC-kantoor, VAR) te bezoeken. Dit alles op vrijdagmorgen 25 maart aanstaande.

Aanmelden voor de ALV kan via deze link. Graag uiterlijk dinsdag 18 maart, 17.00 uur.

Meer nieuws