Nieuwe ESTC-gids ‘Recyclingfaciliteiten voor kunstgrassystemen in Europa’

Onlangs heeft de ESTC een nieuwe industriegids gepubliceerd met een overzicht van de recyclingfaciliteiten voor kunstgrassystemen in Europa. De gids geeft uitgebreide informatie over bedrijven in Europa die actief recyclingdiensten voor kunstgrassystemen aanbieden. In de gids staat een infographic met een locatiekaart met alle bedrijven, samen met details over hun faciliteiten en functies. Hierdoor kunnen geïnteresseerde partijen gemakkelijk recyclingdiensten identificeren en er toegang toe krijgen. In Nederland zijn dit de bedrijven GBN en Re-Match (beide lid van de BSNC).

De toename van gespecialiseerde recyclingdiensten betekent een positieve ontwikkeling in duurzaamheidsinspanningen binnen de kunstgrasindustrie. Met de publicatie van dit document laat de branche zien dat er ingezet wordt op duurzaam en verantwoord afvalbeheer.

De gids is een waardevolle bron voor BSNC-leden, -partners en andere belanghebbenden in de branche. Het document is als PDF beschikbaar op de website van ESTC en wordt geactualiseerd als er nieuwe recyclingfaciliteiten bij komen.

 

 

Meer nieuws