Masterclass kunstgras; 23 november 2023

Op donderdag 23 november organiseren Kiwa ISA Sport en de BSNC de Masterclass kunstgras. Een Masterclass over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van kunstgrassportvelden, speciaal voor vakspecialisten die hun kennis op dit gebied op pijl willen houden. Het is immers van groot belang dat sporters nu en in de toekomst gebruik kunnen blijven maken van kunstgrassportvelden die voldoen aan alle eisen op het gebied van speelplezier, duurzaamheid en veiligheid. De Masterclass is bij Kiwa ISA Sport in Apeldoorn. Aanmelden kan vanaf nu!

De BSNC en Kiwa ISA Sport zetten zich in voor kwalitatief goede, duurzame en veilige sportvelden, het aanbieden van deze Masterclass hoort daarbij. Onderwerpen die aan bod komen zijn (Europese) ontwikkelingen en innovaties op het gebied van microplastics, duurzame aanleg, beheer en onderhoud van kunstgrassportvelden, duurzaam aanbesteden en de effecten van het Kwaliteitszorgsysteem op de branche.

De Masterclass richt zich op gemeentelijke (beleids)medewerkers van de afdeling sport en fieldmanagers en groundsmen, die zich bezighouden met het onderhoud van kunstgras sportvelden, op een HBO denk- en werkniveau. Er wordt in overzichtelijke groepen gewerkt (max. 16-20 per cursus). Bij meer dan 20 aanmeldingen wordt er een extra cursus aangeboden in dezelfde periode.

Kosten

BSNC-leden; € 545,-

Niet-leden; € 635,-

Aanmelden
Wil je je aanmelden? Klik dan hier voor het inschrijfformulier.

Meer nieuws