Maak kennis met Pieter van Rijs, Projectleider Duurzaamheid BSNC

Hallo, mijn naam is Pieter van Rijs. Ik ben 33 jaar oud en woon samen met Tamar en onze dochter Hanna in Rotterdam. Per februari ben ik gestart als Projectleider Duurzaamheid van de BSNC. Op mijn eerste dag in mijn nieuwe rol heb ik al met veel leden kennis mogen maken tijdens conGRAS.

Vanuit mijn rol als vrijwillig sportbestuurder (voorzitter bij de Maaslandse voetbalvereniging MVV ’27) en als professional veelal werkzaam in het publieke domein, ken ik het speelveld van de sport goed. Als bestuurskundige begon ik met werken binnen de Rijksoverheid en daarna bij adviesbureau D&D in Den Haag. Vervolgens ben ik na een kleine vier jaar bij D&D mijn eigen onderneming begonnen. Als bestuurskundige vind ik het interessant om partijen bij elkaar te brengen, verbinding te zoeken in een complex speelveld en daarin organisaties te helpen ontwikkelen en daadkrachtig te komen tot besluitvorming.

Ik ben erg enthousiast om in de rol als Projectleider Duurzaamheid, samen met de leden van BSNC te werken aan de ambities van de branche op het gebied van verduurzaming. Daarom wil ik de komende tijd ook met jullie in gesprek. Je kunt mij natuurlijk ook rechtstreeks benaderen (p.vanrijs@bsnc.nl). Ik zie voor mij echt een rol als vraagbaak voor jullie als leden, wanneer het gaat over het thema duurzaamheid. Daarnaast ben ik de gesprekspartner voor de samenwerkingspartners op dit gebied. Uiteraard informeer ik jullie over de ontwikkelingen en hoop ik ook op jullie een beroep te mogen doen, om samen invulling te geven aan dit belangrijke thema voor de branche.

Kortom, er is genoeg te doen vanuit deze rol als projectleider. Ik heb er erg veel zin in en hoop jullie snel weer te ontmoeten.
Tot ziens!

Meer nieuws