Maak kennis met onze nieuwe stagiair!

Mijn naam is Chris Hooyman. Ik ben 18 jaar oud en woon in ’t Goy. Ik ben de nieuwe stagiair sinds 29 januari 2018 bij de BSNC. Ik volg de opleiding Commerciële Economie aan het MBO Utrecht. Ik zit in mijn examenjaar en dus is dit mijn afrondingsstage.

Ik ben sinds mijn 5e levensjaar een voetballer bij v.v. ’t Goy. Verder heb ik 2 bijbaantjes en ga ik graag stappen met mijn vrienden.

De bedoeling van deze stage is dat ik voornamelijk het bedrijfsleven leer kennen. Ik ga meelopen met meerdere projecten en evenementen en ga hierbij ook assisteren met de organisatie. Daarnaast doe ik ook andere klusjes die mij worden aangeboden. Vanuit school krijg ik ook opdrachten mee om te voltooien. Uiteindelijk word ik op deze opdrachten beoordeeld. De opdrachten zijn voornamelijk gericht op het assisteren bij marktonderzoek en het opzetten en uitvoeren van marketing- of communicatieactiviteiten.

Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan en hoop veel te leren om zo mijn stage goed af te ronden. Je kunt mij bereiken via Stage@bsnc.nl.

Meer nieuws

Plaats een reactie

X