KYBYS breidt team uit met bekende naam in de sportbranche

Christian van Genugten treedt per 1 maart a.s. in dienst bij KYBYS ingenieurs en adviseurs als projectmanager.

Met jarenlange werkervaring aan de opdrachtgeverszijde, opdrachtnemerszijde en de laatste tien jaar bij KIWA Isa Sport loopt hij al even mee. De overstap naar KYBYS noemt hij “een logische stap in mijn loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Hier vind ik een inspirerende, gedreven, integere en bijzonder klantgerichte omgeving. Ik ben enthousiast over de kennis die hier aanwezig is op het gebied van buitensportaccommodaties, aanbesteden, contracten, natuurgras en kunstgras. Tegelijkertijd verwacht ik dat ik met mijn opgedane kennis en ervaring een mooie aanvulling te zijn op het huidige KYBYS team, bijvoorbeeld op het gebied van keuren en normeringen”.

Seth van der Wielen, een van de directeuren van KYBYS en ook projectmanager sport: “Onze organisatie heeft de afgelopen jaren stappen voorwaarts gezet in de sportbranche. We markeerden die voortuitgang toen we innovation partner van en op de KNVB Campus in Zeist werden. Wij zijn dan ook blij Christian toe te kunnen voegen aan het team”.

Naast Christian en Seth bestaat het team van projectleiders en –managers uit Bart Bongers en Pascal van der Graaf.

Over KYBYS

KYBYS adviseert overheden en bedrijven al ruim dertig jaar over de inrichting en het beheer van de buitenruimte. Het adviesbureau heeft ruim 25 medewerkers en heeft vestigingen in Boxtel, Heemstede en Zeist. KYBYS heeft kennis van beleid tot en met engineering, contracten, aanbestedingen en uitvoeringsbegeleiding op het gebied van natuur en water, stedelijk gebied, sport, en begraafplaatsen. Opdrachtgevers zijn gemeenten, waterschappen, provincies, natuurorganisaties en private partijen.

Meer nieuws

Plaats een reactie