KUNSTgres 2023: Scale Up Toekomstbestendige kunstgrasvelden!

‘Delen is het nieuwe vermenigvuldigen’. Dit brengen we tijdens KUNSTgres 2023 in de praktijk door de presentatie van inspirerende, vernieuwende projecten of initiatieven. Wil je bijvoorbeeld meer weten over het innovatief aanbesteden van kunstgrasvelden? De gemeenten Amsterdam en Haarlem zijn op zoek naar partijen, die samen (in consortia), innovatieve oplossingen ontwikkelen voor meer duurzame kunstgrasvelden. Zij organiseren een ‘Scale Up Toekomstbestendige kunstgrasvelden’. Op het projectenplein van KUNSTgres hoor je alles over dit bijzondere aanbestedingstraject en het matchmaking-evenement op dinsdag 10 oktober a.s.

Tijdens dit evenement op 10 oktober maak je kennis met het project ‘Scale Up Toekomstbestendige Kunstgrasvelden’ en word je geïnspireerd en uitgedaagd hoe jouw bedrijf bij kan dragen aan deze innovatie. Je ontmoet andere waardevolle en gedreven ondernemers met dezelfde visie, die bereid zijn samen te werken aan de toekomst van sportvelden. Wie weet vind jij wel de perfecte samenwerkingspartner! Meld je direct aan.

Het evenement is op dinsdag 10 oktober 2023, van 13.30 – 18.00 uur in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Programma

13.30 – 14.00              Inloop

14.00 – 14.45              Welkom en keynote spreker

14.45 – 15.30              Presentatie Scale Up aanbesteding

15.30 – 15.50              Pauze

15.50 – 17.30              Speeddating & marktplein

17.30 – 18.00              Netwerkborrel

Voor wie?

Amsterdam en Haarlem zoeken verschillende partijen, die samen (in consortia), innovatieve oplossingen ontwikkelen voor de verschillende ambities. Het doel: duurzame kunstgrasvelden van circulaire materialen, die bijdragen aan een verbeterde waterhuishouding, een betere aanpak van hittestress en een algemene positieve bijdrage aan het energievraagstuk. Denk bijvoorbeeld aan een systeem voor wateropslag of composteerbare materialen. Dus ook voor bedrijven en innovators die momenteel niet actief zijn in de kunstgrasbranche kan deze opgave interessant zijn!

“Samen maken we impact” is het motto

De gemeentes willen, in samenwerking met marktpartijen, een positieve verandering teweegbrengen in de negatieve effecten van kunstgras. En met meer dan 200 sportvelden in Amsterdam en Haarlem, kan veel impact gemaakt worden bij het verduurzamen van de stad en andere steden.

Lees meer over dit project op: kunstgrasvelden.innovatiepartners.nl 

Disclaimer: Het is niet verplicht om deel te nemen aan het matchmaking event om mee te kunnen doen met de aanbesteding. Het project wordt deels gefinancierd door het LIFE Programme van de Europese Unie. De weergegeven standpunten en meningen zijn echter uitsluitend die van de auteur(s) en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs die van de Europese Unie of CINEA. Noch de Europese Unie, noch de subsidie verlenende autoriteit kan hiervoor verantwoordelijk worden gehouden. Aan deze artikelen kunnen geen rechten worden ontleend, de aanbestedingsstukken bij de publicatie van de aanbesteding zijn leidend. 

—————————————————————————————————————————— 

Meer nieuws