Investeer in jezelf en verrijk je kennis!

Ben je ambitieus en wil je investeren in jezelf? De HAS biedt cursussen voor professionals die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière, die willen groeien in hun vak of zich vakinhoudelijk willen verdiepen. Dit najaar starten diverse cursussen, die deel uitmaken van de hoofdopleiding tot Greenkeeper, of passen bij de opleiding tot Expert Natuurgras.

Smart & Clean beheer

Tijdens deze cursus krijg je inzicht in duurzame ontwikkelingen om het gebruik van meststoffen, bestrijdingsmiddelen en water voor beregening te beperken. Ook verkrijg je inzicht in de mogelijkheden om met behulp van nieuwe (gps)technologie gerichter en efficiënter (SMART) onderhoud uit te voeren. Deze cursus is onderdeel van de opleiding Hoofdgreenkeeper.

De opleiding Expert Natuurgas

Voor een goede aanleg en effectief onderhoud van sportvelden moet je fundamentele kennis over grond, water en gras hebben. In de opleiding Expert Natuurgras leer je hoe je kwaliteit kunt monitoren zodat je bij problemen de juiste maatregelen treft. De opleiding is opgebouwd uit twee los te volgen cursussen:

Meer informatie

 

Meer nieuws