Barenbrug Grass Experience: deel kennis en ontmoet

Get inspired tijdens de Barenbrug Grass Experience op 7 oktober. Heb jij vragen over de ontwikkeling van de groenvisie in jouw gemeente? Samen bekijken we de mogelijkheden. Laat je meenemen in de wereld van gras en leer alles over onze nieuwste innovaties. Onze grasexperts staan voor je klaar om met jou mee te denken over allerlei groenvraagstukken. Ontvang advies op maat en laat je inspireren om vanuit een ander perspectief te kijken naar duurzame en innovatieve groenvoorziening.

Barenbrug Grass Experience
Naast persoonlijk advies krijg je een rondleiding op onze research locatie in Wolfheze. Hier testen en ontwikkelen we de nieuwste technologieën op het gebied van gras. Benieuwd hoe wij bijvoorbeeld uitgebreid testen hoe een voetbalveld er na talloze wedstrijden nog steeds mooi groen bij ligt? Bekijk hoe de betredingsmachine te werk gaat om talloze noppen te simuleren! Ook praten wij je graag bij over onze kleurrijke bloemenmengsels voor een optimale biodiversiteit in jouw gemeente.

Veilig en verantwoord
Om de ochtend geheel coronaproof te laten verlopen maken we gebruik van drie tijdsloten. Het aantal deelnemers is beperkt dus meld je snel aan voor 1 oktober! Na de rondleiding is er een geheel verzorgde lunch en gelegenheid om uitgebreid bij te praten. Ben jij erbij op 7 oktober?

Winnaar Innovatieprijs 2021
Onze nieuwste innovatie Resilient Blue® Grass technology is dit jaar uitgeroepen tot winnaar van de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2021. Dit is een gezamenlijk initiatief van de BSNC, Vereniging Sport en Gemeenten, NOC*NSF, Sportinnovator en de Vakbeurs Sportaccommodaties. Met de gewonnen kennisvoucher verzorgen wij een informatief ochtendprogramma met aansluitend een heerlijke lunch.

Geïnteresseerd? Klik hier om je aan te melden!

Voor vragen over de Barenbrug Grass Experience kan je contact opnemen met Floor Drissen via fdrissen@barenbrug.nl.

Meer nieuws