Innovatieprijs Sportaccommodaties 2021

Oproep Innovatieprijs Sportaccommodaties 2021

Hebt u een marktrijpe innovatie op het gebied van sportaccommodaties?
Meld deze aan voor 2 maart 2021

 

Vakbeurs Sportaccommodaties
Op 22 april 2021* vindt in Houten voor de 8e keer de Vakbeurs Sportaccommodaties plaats. Op deze geheel Nederlandse vakbeurs komen bezoekers alles te weten over ontwerp, (ver)bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties. In 2020 trok de beurs 1200 bezoekers en waren er 180 deelnemende bedrijven en organisaties.

Innovatieprijs Sportaccommodaties 2021
Tijdens de beurs staan de winnaars van de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2021 in de spotlights. De prijs is een stimulans voor de ontwikkeling van nieuwe concepten in de sportsector en wil aanmoedigen dat het bedrijfsleven, opdrachtgevers én gebruikers focus hebben op innovaties. Het accent ligt op innovaties die de ontwerp- en ontwikkelfase al doorlopen hebben en nu ‘klaar zijn voor de markt’.

Innovatieplein en pitch
De winnaars van de Innovatieprijs krijgen de gelegenheid zich de hele dag te presenteren aan de bezoekers op het Innovatieplein van de Vakbeurs Sportaccommodaties. Daarnaast pitchen ze hun innovatie die dag voor een deskundig panel. Er zijn maximaal vijf winnaars die allen kans maken op een voucher. De panelleden hebben de mogelijkheid een voucher toe te kennen aan een winnaar. Vouchers vertegenwoordigen een waarde en kunnen worden ingezet voor bijvoorbeeld aanvullend onderzoek of advies op het gebied van marketing.

Oproep deelname Innovatieprijs
Bedrijven die met hun innovatie op het gebied van sportaccommodaties de markt op willen, worden van harte uitgenodigd zich uiterlijk dinsdag 2 maart via de site van NOC*NSF aan te melden voor de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2021. De voorwaarden voor deelname zijn te lezen in het reglement Innovatieprijs Sportaccommodaties 2021.

De organisatie maakt uiterlijk vrijdag 25 maart 2021 bekend welke innovaties zich mogen presenteren op 22 april tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties.

De Innovatieprijs Sportaccommodaties 2021 is een initiatief van de Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek, NOC*NSF, Sportinnovator, Vereniging Sport en Gemeenten en Vakbeurs Sportaccommodaties.

 


Meer informatie over de Vakbeurs vindt u op https://vakbeurssportaccommodaties.nl/ en over de Innovatieprijs via de website.

Ook kunt u contact opnemen met:

Hans Arends (verenigingsmanager BSNC)
06-21649594
h.arends@bsnc.nl

Eric van der Veen (partnerships en sportprofessionals Sportinnovator)
06-53923884
eric@sportinnovator.nl

*Afhankelijk van COVID-19 richtlijnen. Als er wijzigingen komen die voor uw beursbezoek of uw beursdeelname van belang zijn, bericht de organisatie van de Vakbeurs Sportaccommodaties u hierover.

Meer nieuws