In memoriam: Ben Demmer

Maandag 2 november 2020 bereikte ons het droevige bericht, dat een betrokken en gedreven lid van de BSNC, Ben Demmer is overleden.

We kennen Ben als een actief lid, bijzonder betrokken bij de branche en bevlogen als het ging om duurzaamheid en circulariteit. Zijn hele werkzame leven was Ben actief in de cultuurtechniek en het (landschap-)groen. Eerst op het AOC Terra in Frederiksoord als docent in de werkvelden,
ontwerp, uitvoering en beheer binnen de vakgebieden particulier- en openbaar groen, landschap, bos- en natuurbeheer. De afgelopen 19 jaar als programmamanager groen van de gemeente Borne. Begaan met de wereld en altijd bezig met het bedenken, uitwerken èn uitdragen van innovatieve ideeën, vanuit zijn eigen visie op cultuurtechniek.

Anderhalve week voor zijn overlijden werd Ben voor de tweede keer getroffen door een zware hersenbloeding en raakte hij eenzijdig verlamd. Ook kon hij daardoor niet meer praten, iets dat hij graag deed, en verliep de communicatie via zijn vriendin.

De BSNC verliest in Ben niet alleen een gewaardeerd, betrokken, inspirerend lid met een eigen mening, maar vooral een mooi mens.

Wij wensen zijn familie en nabestaanden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Namens het bestuur en het bureau

Edward van der Geest
Voorzitter BSNC

Meer nieuws

X