In 2020 weer een tweedaagse cursus kunstgras!

Bent u beleidsmedewerker van de afdeling sport en verantwoordelijk voor het onderhoud aan kunstgrasvelden binnen de gemeente? De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) en Kiwa ISA Sport organiseren samen een tweedaagse cursus Kunstgras.

In 2019 is gebleken dat er een grote behoefte is aan kennis over de ontwikkelingen in de kunstgraswereld. Daarom organiseren Kiwa ISA Sport en BSNC in 2020 opnieuw de cursus Kunstgras.
Deze tweedaagse cursus kunstgras vindt plaats op 19 en 31 maart 2020 op Papendal, waarbij één onderdeel in het laboratorium van Kiwa ISA Sport plaatsvindt.

Tijdens de cursus Kunstgras is er veel aandacht voor het inzichtelijk maken van de verschillende vormen van kunstgas, infill-materialen en de daarbij horende normen. Ook het onderhoud van het kunstgras komt in deze cursus aan bod.
Er is aandacht voor het benodigde milieu grondonderzoek voorafgaand aan een nieuwbouw of renovatie van een kunstgrasveld. Ook de duurzaamheid en circulaire economie komen terug in de onderwerpen zorgplicht & recycling. Verder is er aandacht voor de casus Enschede. En natuurlijk ontbreekt een update over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de veel besproken PFAS en microplastics niet.

Een cursusgroep bestaat uit maximaal 18 deelnemers, zodat er voldoende gelegenheid is om actief met elkaar en de experts in gesprek te gaan.

Sprekers
De sprekers tijdens deze bijeenkomsten zijn: Marcel Bouwmeester (gemeente Utrecht), Charles Bodar (RIVM), Erik van Roekel (GBN), Eric Mathôt (BK Ingenieurs), Liset van Pinxteren (IPC Groene Ruimte), Gert-Jan Kieft en Erik van Swinderen (Kiwa ISA Sport)

Meer informatie
Wilt u meer informatie over onze cursus Kunstgras? Stuur dan een mail naar info.isa-sport@kiwa.nl

Kosten
Deelnemersprijs: 995,-
Deelnemersprijs voor BSNC-leden 795,-

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden? Klik dan HIER voor het inschrijfformulier.

 

Meer nieuws