Het zit er weer op!

Het is zover. Mijn stage bij de BSNC zit erop. Naar mijn gevoel heb ik 2 maal met mijn ogen geknipperd en is mijn stageperiode alweer afgelopen. In totaal zijn het toch 536 uur die ik heb overbrugd. Ik heb met alle plezier stage gelopen bij de BSNC. Ik heb veel geleerd en veel afwisseling gehad in de taken die ik kreeg. Organiseren, rapporteren, notuleren, telefoneren, plannen en allerhande zaken zoals bijvoorbeeld koffie halen zijn de componenten waar je veel mee werkt.

Samenwerken met Janine, Ben en Fridy was erg gezellig. Tijdens mijn stage krijg je heel veel vrijheid zolang je je opdrachten maar goed uitvoert. Mijn stage in 3 woorden: ontspannen, gezellig en leerzaam. Samen in een gebouw met de VHG en Groenkeur waar alleen maar leuke en sociale mensen werken. Kortom ik heb enorm genoten hier en ga het allemaal missen.

De BSNC zoekt nog een stagiair in de periode vanaf begin september. Het is zeker aan te raden om deze stage te kiezen. BEN JIJ DE VOLGENDE???? Klik hier voor het profiel! 

Meer nieuws

Plaats een reactie