Gezocht: young professionals en hun mentor!

Ook onze branche vergrijst; ervaren, gemotiveerde groundsmen en fieldmanagers hebben afscheid genomen of stoppen de komende jaren met het goede werk dat ze doen. We zien echter ook jongeren aan het werk gaan en komen ze tegen in ons netwerk, bijvoorbeeld bij conGRAS en KUNSTgres. Hoe vergaat het hen, wat zijn hun eerste ervaringen, wat valt hen op in onze branche? En welke rol vervullen de oude rotten in ons vak? Zijn zij mentor en brengen zij de young professionals de kneepjes van het vak bij? We willen in de komende uitgaven van de nieuwsbrief hier aandacht aan besteden. Hoe?

We zijn op zoek naar BSNC-leden (bedrijfsleden, partners) waar ervaren groundsmen en fieldmanagers een mentorrol vervullen naar jonge collega’s en hen wegwijs maken in het vak. Dan denk je in eerste instantie aan de grassportvelden, maar we vertellen graag ook het verhaal over vergelijkbare situaties in de wereld van de kunstgrassportvelden of andere kunstmatige ondergronden.

Hebben jullie zo’n situatie, of ken je zo’n collega?

Wil je daarover vertellen? Stuur een mail naar info@bsnc.nl. Dan nemen we contact op met je voor een interview en delen we jullie verhaal in de nieuwsbrief van de BSNC.

Meer nieuws