Deelsessie conGRAS 2023; Meer biodiversiteit, ook op sportparken

Joep Frissel van Wageningen Environmental Research (WENR) verzorgt op 8 februari een deelsessie over biodiversiteit rondom sportvelden. Tijdens de sessie onderbouwt ze het belang ervan. Voor toekomstige sportaccommodaties is het goed om dit mee te nemen bij het ontwerp en de inrichting. Maar ook bij bestaande sportaccommodaties zijn er voldoende mogelijkheden.

Vanuit het PPS-onderzoek Grasvelden, Klimaat en Biodiversiteit  is er de nodige kennis opgedaan over wat je kunt doen om dit te bereiken en ook niet onbelangrijk; wanneer begin je?

Aan de deelsessie op conGRAS werken de gemeente Westland en de gemeente Zutphen mee. In Zutphen heeft men ervaring met het verbeteren van de biodiversiteit op sportparken. De gemeente Westland is bezig met planontwikkeling en neemt biodiversiteit mee in het ontwerp.

Inschrijven voor conGRAS

Deelname voor BSNC-leden is gratis. Niet leden betalen € 225,00. Schrijf je nu in. Je hoeft je niet aan te melden voor een deelsessie. Op de dag zelf maak je de keuze aan welke deelsessies je wilt deelnemen.

Meer informatie over conGRAS vind je via deze link.

 

 

Meer nieuws