De opleiding tot Terreinmeester bij IPC Groene Ruimte start weer!

Buitensportaccommodaties stellen hoge eisen aan de kwaliteit van velden, looppaden en omringend groen. Zowel sporters als publiek hebben zo hun wensen. Met de juiste kennis en kunde bewijst u uw vakmanschap en zorgt u voor tevreden klanten. Alle modules van deze opleiding bevatten de laatste ontwikkelingen en innovaties en worden gegeven door vakmensen  met kennis en passie. Hierdoor sluit onze opleiding naadloos aan bij de duurzame praktijk waarin u werkzaam bent:

Module Gras & Toplaag maart 2017
Tijdens de module Gras & Toplaag worden diverse grassoorten, onkruiden en schimmels nader behandeld en ervaart u hoe met gerichte bemesting de strijd tegen onkruid en ziektes  aangaan wordt.

Module Gras & Onderhoud september 2017
In deze module leert u machines en gereedschappen correct af te stellen, te controleren en te onderhouden. Alles met in achtneming van de geldende veiligheidsvoorschriften. U gaat ervaren dat u met duurzaam beheer lagere kosten en een hogere kwaliteit kan garanderen.

Module Gras & Accommodaties november 2017
De module Gras & Accommodaties bestaat voor de Terreinmeester uit 4 onderdelen. Meten en uitzetten, verhardingen en half verhardingen, hekwerken en terreinmeubilair en drainage en voorzieningen.

Module Gras & Beplantingen februari 2018
De module Gras & Beplantingen  is een module waarbij u kennis maakt met de 40 meest voorkomende boom- en struiksoorten op de golfbaan. U leert ze herkennen en wat de eigenschappen zijn van deze soorten, zowel de winter- als zomerkenmerken.

Aanmelden?
Wilt u zich aanmelden voor één van deze modules? Dat kan door hier te klikken.

 

Plaats een reactie