Cursussen kunstgras; alles wat je moet weten over kunstgras

Speciaal voor (toekomstige) vakspecialisten die op de hoogte willen zijn én blijven van de laatste ontwikkelingen, organiseren de BSNC en Kiwa ISA Sport in november 2022 de Basiscursus Kunstgras (1 dag) en een Masterclass Kunstgras (1 dag). Het is immers van groot belang dat sporters nu en in de toekomst gebruik kunnen blijven maken van kunstgrasvelden die voldoen aan alle eisen. Meld je nu aan!

Beide organisaties zetten zich graag in voor kwalitatief goede, duurzame en veilige sportvelden, het aanbieden van deze twee cursussen hoort daarbij. De Basiscursus Kunstgras is op donderdag 3 november, bij Van der Valk/Papendal in Arnhem. De Masterclass Kunstgras wordt gehouden op donderdag 24 november op de KNVB Campus in Zeist. Beide cursussen richten zich op gemeentelijke (beleids)medewerkers van de afdeling sport, fieldmanagers en groundsmen, die zich bezighouden met het onderhoud van kunstgras sportvelden, op een HBO denk- en werkniveau. Er wordt in overzichtelijke groepen gewerkt (max. 16-20 per cursus). Bij meer dan 20 aanmeldingen wordt er een extra cursus aangeboden in dezelfde periode.

Kosten

Basiscursus of Masterclass:

  • BSNC-leden; € 525,-
  • Niet-leden; € 625,-

Basiscursus & Masterclass (combi):

  • BSNC-leden; € 950,-
  • Niet-leden; € 1.150,-

Meer informatie
Via deze link vind je meer informatie over de Basiscursus en Masterclass. Je kunt ook een mail sturen naar info.isa-sport@kiwa.nl

Aanmelden
Wil je je aanmelden? Klik dan hier  voor het inschrijfformulier.

 

 

 

Meer nieuws