BSNC zoekt een communicatieadviseur Duurzaamheid

De BSNC is een van de ondertekenaars van de Routekaart Verduurzaming Sport en partner voor de uitvoering, door onder andere deelname aan de Routekaartraad, verschillende Actiegroepen en de werkgroep Communicatie. Daarnaast is de BSNC lid van de stuurgroep Routekaart Verduurzaming Sport. Voor de uitbreiding van ons team zoeken wij een communicatieadviseur met de specialisatie: Duurzaamheid.

BSNC en marktpartijen zetten zich in voor duurzame sportvoorzieningen

Vanaf eind 2022 intensiveert de BSNC haar inzet. De urgentie is hoog. Wij vinden het van belang dat marktpartijen versneld worden meegenomen in de ontwikkelingen en worden geïnspireerd om verduurzaming van sportvoorzieningen hoge prioriteit te geven in hun bedrijfsvoering. De branche wil een bijdrage leveren aan de klimaatdoelstellingen. Duurzaamheid is een van de speerpunten en daarvoor werken we samen met ministeries, sportbonden, NOC*NSF, gemeenten, VSG, ondernemende sportaanbieders en de POS.

Ben jij die deskundige communicatie adviseur met een warm hart voor duurzaamheid? Wij gaan graag met jou als kandidaat in gesprek!

Naar de Functieomschrijving

Belangstelling?

Als je deze opdracht graag uit wilt voeren, stuur dan vóór 9 december een mail met een korte motivatie en CV naar: info@bsnc.nl.

Heb je vragen over deze opdracht, stuur dan een mail of neem telefonisch contact op met verenigingsmanager Hans Arends (h.arends@bsnc.nl, 06-21649594)

Meer nieuws