BSNC wil met videocampagne meer aandacht voor werken in het onderhoud van sportvelden

De BSNC-werkgroep Human Capital Turf Management gaf dit voorjaar 2022 een helder advies: het imago van beheer en onderhoud van sportvelden kan wel een boost gebruiken. Na een positief advies van de Toetsingscommissie heeft het verenigingsbestuur aangegeven dat het imago eerste prioriteit moet krijgen. De BSNC wil dit doen met onder meer een videocampagne. Hiervoor zoeken we een aantal BSNC-leden die mee willen denken over de inhoud. Geïnteresseerd, lees dan verder!

Onlangs is videoproductiebedrijf Films4Business benaderd om dit met en voor de BSNC te gaan uitwerken. De hoofdvraag vanuit de werkgroep is: Hoe krijgen en houden we voldoende goede mensen voor beheer en onderhoud van sportvelden? De aanpak, een videocampagne voor onze branche, kan uitkomst bieden om meer bekendheid te geven aan het werk, aan de vernieuwende aspecten in het werk (bijvoorbeeld duurzaamheid) om studenten en zij-instromers te interesseren en te werven.

Denk je mee?

Voor de inhoud van de video’s zoeken we enkele BSNC-leden om met ons mee te denken. In een of enkele sessies werken we uit wat de hoofdboodschap van de video’s is, de juiste taal, voor wie we het doen, op welke locaties en welk verhaal er moet worden verteld. We zoeken een mix van leden met kennis over onderhoud en beheer en leden met kennis van communicatie en marketing.

Contact

Zie jij, of jouw collega van de afdeling communicatie, dit wel zitten? Laat het ons, uiterlijk maandag 19 december weten via info@bsnc.nl. Meer informatie: Juul van Rijn, communicatieadviseur, j.vanrijn@bsnc.nl

Meer nieuws

X